Ви все ще впевнені, що макарони не подають на святковий стіл? Як же Ви відстали від життя, адже якщо взяти лумаконі та нафарширувати їх ароматною рибною начинкою, подати, прикрасивши овочами та зеленню – вийде шикарна, незвичайна та смачна закуска на будь-який святковий стіл!

Інгредієнти:

  • лумаконі (черепашки) 8-10 штук;
  • маринований огірок 1 штука;
  • цибуля ½ штуки;
  • консервована червона риба 250-300 г;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • майонез до смаку.

Насамперед макарони потрібно відварити в підсоленій воді, згідно з інструкцією на упаковці, не перетравлювати, щоб не розвалилися, відкинути на друшляк, промити і остудити.

Огірок та цибулю потрібно нарізати дрібними шматочками. Рибу – розминаємо вилкою.

Популярні новини зараз

HKU5-CoV-2 - новий ковід з Китаю, який може розпочати наступну пандемію, вчені б'ють на сполох

Тарас Цимбалюк розкрив свою дивну навичку: на шоу "Холостяк" може дуже знадобитись

Тіна Кароль вперше розповіла, як Оля Полякова просила в неї вибачення: "Це стрьом"

Не пізно посадити: 9 культур, які точно встигнуть дати врожай, якщо посадити їх у червні

Показати ще

Змішуємо рибні консерви з огірком, цибулею, майонезом, сіллю та перцем.

Лумаконі потрібно нафарширувати начинкою і поставити в холодильник на годину-півтори.
Читайте також:
Чому не потрібно викидати заварку, старий хліб та виливати воду з-під вареної картоплі. Дачникам на замітку
Сохнутиме і перестане цвісти: де в жодному разі не можна ставити орхідею
Весна відступає: в Україну йдуть серйозні снігопади. Коли чекати на погодний удар
Є один секрет: рецепт млинців на кефірі з цибулею та яйцем