Щоб млинці вийшли так, як треба, кефір обов'язково потрібно прогріти в мікрохвильовій печі до досить теплого стану (приблизно 1-1,5 хвилини на потужності 800 Вт).
Апельсин потрібно ретельно вимити, витерти досуха і зняти з нього цедру за допомогою дрібної терки. Додаємо в суміш кефіру, перемішуємо.
Потім в основу тесту потрібно додати борошно, що просіює.
Вимішайте гладеньке тісто класичної млинцевої консистенції, без грудочок. Влийте в тісто 3 ст. ложки олії і ще раз перемішайте. Залишіть тісто постояти 10 хвилин|мінути|.
Через деякий час можна приступати до смаження млинців.
Розігрійте сковороду і змастіть олією.
У центр сковороди налийте частину тіста (у мене йшло трохи більше половини половника на один млинець) і розподіліть по дну, обертаючи сковороду по колу.
Смажте млинець на великому вогні приблизно по 20-30 секунд з кожного боку.
На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи
Бабуся Ані Трінчер розповіла про пластичні операції внучки: "Була мила, гарненька дитинка. А тепер..."
Картопляні паростки: скарб, який ви викидали даремно, чому досвідчені городники так не роблять
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Подавайте млинці до столу із запалу із жару, за бажання доповнивши медом або іншими добавками.
Читайте також:
Це варто спробувати: рецепт сирних млинців з цибульною підпалочкою