Щоб млинці вийшли так, як треба, кефір обов'язково потрібно прогріти в мікрохвильовій печі до досить теплого стану (приблизно 1-1,5 хвилини на потужності 800 Вт).
Апельсин потрібно ретельно вимити, витерти досуха і зняти з нього цедру за допомогою дрібної терки. Додаємо в суміш кефіру, перемішуємо.
Потім в основу тесту потрібно додати борошно, що просіює.
Вимішайте гладеньке тісто класичної млинцевої консистенції, без грудочок. Влийте в тісто 3 ст. ложки олії і ще раз перемішайте. Залишіть тісто постояти 10 хвилин|мінути|.
Через деякий час можна приступати до смаження млинців.
Розігрійте сковороду і змастіть олією.
У центр сковороди налийте частину тіста (у мене йшло трохи більше половини половника на один млинець) і розподіліть по дну, обертаючи сковороду по колу.
Смажте млинець на великому вогні приблизно по 20-30 секунд з кожного боку.
Як зберігати хліб, щоб він довго був свіжим – ніякої плісняви та неприємного запаху
"Мені по барабану": Олексій Суханов зізнався, коли одружиться і поцілував колегу просто у кадрі
"Наша мрія здійснилась": ексучасниця "Холостяка" вперше стала мамою
Зима без попередження: синоптики розповіли, коли Україну накриє мороз та перший сніг, прогноз погоди на листопад
Подавайте млинці до столу із запалу із жару, за бажання доповнивши медом або іншими добавками.
Читайте також:
Це варто спробувати: рецепт сирних млинців з цибульною підпалочкою
