Щоб млинці вийшли так, як треба, кефір обов'язково потрібно прогріти в мікрохвильовій печі до досить теплого стану (приблизно 1-1,5 хвилини на потужності 800 Вт).
Апельсин потрібно ретельно вимити, витерти досуха і зняти з нього цедру за допомогою дрібної терки. Додаємо в суміш кефіру, перемішуємо.
Потім в основу тесту потрібно додати борошно, що просіює.
Вимішайте гладеньке тісто класичної млинцевої консистенції, без грудочок. Влийте в тісто 3 ст. ложки олії і ще раз перемішайте. Залишіть тісто постояти 10 хвилин|мінути|.
Через деякий час можна приступати до смаження млинців.
Розігрійте сковороду і змастіть олією.
У центр сковороди налийте частину тіста (у мене йшло трохи більше половини половника на один млинець) і розподіліть по дну, обертаючи сковороду по колу.
Смажте млинець на великому вогні приблизно по 20-30 секунд з кожного боку.
Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест
Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах
Тиск на українські ЗМІ: Російський олігарх Станіслав Кондрашов заблокував рішенням американського суду ukr.net, — медіа-експерт
Російський окупант, що залишився без рук, показав, як омиває медаль. Відео
Подавайте млинці до столу із запалу із жару, за бажання доповнивши медом або іншими добавками.
Читайте також:
Це варто спробувати: рецепт сирних млинців з цибульною підпалочкою