Для тіста:
- 1 л молока 2,5%;
- 4 яйця;
- 250 г борошна;
- 2 ст. л. цукру;
- 50 мл олії;
- 1 дрібка солі.
Для поливки:
- 2 ст. л. меду;
- сік половини лимона;
- 3 шт. бодяну;
- 1 ч. л. кориці.
Важливо!
- Чим жирніше взяти молоко, тим ніжнішими будуть млинці.
- Борошно має бути високоякісним. Його обов’язково треба просіяти, щоб наситити киснем і млинці вийшли ще більш повітряними.
Для приготування тіста змішуємо всі складові крім борошна - розмішуємо до однорідності, а потім поступово вводимо 250 г борошна, активно помішуючи. Це допоможе отримати тісто без грудочок.
Розігріваємо пательню на великому вогні, а потім робимо середній. І млинці можна починати смажити. Робиться це без олії, особливо, якщо сковорода з антипригарним покриттям.
Для медової заправки необхідно вичавити у миску сік половини лимона, додати 2 ст. л. меду і 1 ч. л. кориці та ретельно все перемішати. Переливаємо суміш у невеликій сотейник, додаємо 3 шт. бодяну і потихеньку, на дуже маленькому вогні необхідно уварити рідину до більш в'язкого стану.
Тепленькою заправкою поливайте млинці й можна подавайти до столу.
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Читайте також:
Таке подавали панам: як приготувати в духовці м'ясо по-селянськи з картоплею та яйцями
Такого ви ще не куштували: рецепт картопляних кульок із сиром у фритюрі
Швидко та дуже ситно: рецепт вівсяного млинця з сиром та помідорами. Обов'язково спробуйте