Така страва не залишить байдужою ні гостей, ні членів родини. Та й для романтичної вечері добре підійде.

Детальний рецепт, який допоможе приготувати смачний рулет із сала та пряних спецій, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення

Її навіть не потрібно варити: рецепт швидкої та апетитної аджики на зиму без болгарського перцю

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Показати ще

Для приготування рулету вам знадобляться певні інгредієнти, які потрібно приготувати заздалегідь. Щоб отримати смачний рулет, рекомендується вибирати сало невеликої товщини, яке ще зі шкіркою. Як начинка для рулету можете використовувати будь-яке м'ясо - курку, яловичину, телятину або свинину, але краще вибирати м'ясо без кісток.

Перш ніж розпочати приготування, проріжте сало вздовж всього шматка, не доходячи до кінця на кілька міліметрів, щоб вийшло відкрити його як книжку. Окремо наріжте м'ясо тонкими пластами та розкладіть їх по салу в один шар. Посипте м'ясо спеціями, такими як сіль, мелений перець та паприка відповідно до вашого смаку.

Часник очистіть і пропустіть через прес, потім рівномірно розподіліть по м'ясу. Закрутіть м'ясо і сало в рулет, щоб зовні рулету виявилася шкірка, і зав'яжіть щільно ниткою. Оберніть рулет у кілька шарів фольги і помістіть його в пакет для запікання, щоб маринуватися на 4-6 годин.

Для запікання викладіть рулет на лист і поставте його в розігріту до 160 градусів духовку на 3 години. Після цього витягніть рулет із духовки і залиште його остигати. Не розпаковуйте рулет, а заберіть його в холодильник на ніч.

Наступного ранку рулет застигне і набуде форми. Зніміть з нього фольгу та обріжте нитки. Наріжте рулет на кружечки, викладіть на блюдо та подавайте до столу. Смачного!

Читайте також: