Лаваш тонкий - 1 аркуш розміром 60х40 см Печиво пісочне – 6-7 шт. Сметана 30% жирності – 200 мл Молоко згущене – 3 ст. ложки Кокосова стружка – 3,5 ст. ложки Апельсин – 1 шт. Жовток – 1 шт.

Печиво викладаємо в чашу блендера з насадкою "ніж" та подрібнюємо у крихту, залишаючи великі шматочки.

У глибокій ємності з'єднуємо 150 мл сметани зі згущеним молоком.

Додаємо туди подрібнене печиво, 3 ст. ложки кокосової стружки і пенремішуємо.

Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими півколами, принагідно видаляючи кісточки.

Лаваш розрізаємо на дві частини. У форму для випічки (15х20 см) викладаємо одну частину лаваша. Зверху на лаваш викладаємо сметанну начинку з печивом та кокосовою стружкою. Все потрібно розрівняти та утрамбувати, не забуваючи про кути.

Зверху викладаємо апельсини, пару скибочок можна залишити для прикраси пирога.

Популярні новини зараз

Встигніть за 7 днів: кому терміново потрібно у ТЦК, щоб не отримати штраф до 25 500 гривень

"Дизель-Шоу" посипалося: відомий гумористичний колектив "тріщить по швах"

Що робити на дачі з 14 по 20 квітня: місячний календар городника нагадує

Великдень-2025 без хімії: ідеальна глазур для паски, яка не тріскається і радує око

Показати ще

Увага!!! Якщо кислі апельсини, можна присипати їх 1 ч. ложкою цукру.

Відрізаємо зайві краї лаваша, щоби не виходили за бортики.

Поверхню пирога змащуємо жовтком.

Відправте в духовку та випікайте при 170 градусах приблизно 20 хвилин. Орієнтуйтесь на духовку. Верх пирога має стати рум'яним.

Читайте також: