Лаваш тонкий - 1 аркуш розміром 60х40 см Печиво пісочне – 6-7 шт. Сметана 30% жирності – 200 мл Молоко згущене – 3 ст. ложки Кокосова стружка – 3,5 ст. ложки Апельсин – 1 шт. Жовток – 1 шт.

Печиво викладаємо в чашу блендера з насадкою "ніж" та подрібнюємо у крихту, залишаючи великі шматочки.

У глибокій ємності з'єднуємо 150 мл сметани зі згущеним молоком.

Додаємо туди подрібнене печиво, 3 ст. ложки кокосової стружки і пенремішуємо.

Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими півколами, принагідно видаляючи кісточки.

Лаваш розрізаємо на дві частини. У форму для випічки (15х20 см) викладаємо одну частину лаваша. Зверху на лаваш викладаємо сметанну начинку з печивом та кокосовою стружкою. Все потрібно розрівняти та утрамбувати, не забуваючи про кути.

Зверху викладаємо апельсини, пару скибочок можна залишити для прикраси пирога.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Увага!!! Якщо кислі апельсини, можна присипати їх 1 ч. ложкою цукру.

Відрізаємо зайві краї лаваша, щоби не виходили за бортики.

Поверхню пирога змащуємо жовтком.

Відправте в духовку та випікайте при 170 градусах приблизно 20 хвилин. Орієнтуйтесь на духовку. Верх пирога має стати рум'яним.

Читайте також: