Печиво викладаємо в чашу блендера з насадкою "ніж" та подрібнюємо у крихту, залишаючи великі шматочки.
У глибокій ємності з'єднуємо 150 мл сметани зі згущеним молоком.
Додаємо туди подрібнене печиво, 3 ст. ложки кокосової стружки і пенремішуємо.
Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими півколами, принагідно видаляючи кісточки.
Лаваш розрізаємо на дві частини. У форму для випічки (15х20 см) викладаємо одну частину лаваша. Зверху на лаваш викладаємо сметанну начинку з печивом та кокосовою стружкою. Все потрібно розрівняти та утрамбувати, не забуваючи про кути.
Зверху викладаємо апельсини, пару скибочок можна залишити для прикраси пирога.
Встигніть за 7 днів: кому терміново потрібно у ТЦК, щоб не отримати штраф до 25 500 гривень
"Дизель-Шоу" посипалося: відомий гумористичний колектив "тріщить по швах"
Що робити на дачі з 14 по 20 квітня: місячний календар городника нагадує
Великдень-2025 без хімії: ідеальна глазур для паски, яка не тріскається і радує око
Увага!!! Якщо кислі апельсини, можна присипати їх 1 ч. ложкою цукру.
Відрізаємо зайві краї лаваша, щоби не виходили за бортики.
Поверхню пирога змащуємо жовтком.
Відправте в духовку та випікайте при 170 градусах приблизно 20 хвилин. Орієнтуйтесь на духовку. Верх пирога має стати рум'яним.
Читайте також: