Готувати стегенця дуже просто. Є неймовірна кількість рецептів, які допоможуть навіть недосвідченій господині створити кулінарний шедевр.
Детальний рецепт курячих стегенець з хурмою читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку потрібно ретельно вимити та обсушити хурму.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Також потрібно вимити та обсушити курячі стегна, і покласти їх у миску для маринування. Туди додайте очищений і подрібнений часник та імбир.
Після цього потрібно влити в миску з куркою олію. Туди додайте сіль та перець, і добре перемішайте. Через хвилин 30 маринування стегна потрібно перекласти у форму для запікання. Підготовлені курячі стегна викладете у форму для запікання.
Підготуйте додаткові інгредієнти. Червону цибулю очистіть, наріжте часточками і розкладіть між курячими стегнами. Хурму також потрібно нарізати часточками та відправити їх у форму.
Форму для запікання разом із курячими стегнами та хурмою потрібно накрити фольгою для запікання і поставте в розігріту на 180 градусів духовку. Запікайте курку протягом 35 хвилин.
Подавати стегенця потрібно із зеленню та свіжими овочами. Підійде під будь-який гарнір. Смачного!
Читайте також: