Готувати стегенця дуже просто. Є неймовірна кількість рецептів, які допоможуть навіть недосвідченій господині створити кулінарний шедевр.
Детальний рецепт курячих стегенець з хурмою читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку потрібно ретельно вимити та обсушити хурму.
Фронт? Та ні, я тут допомагаю: історія Віталіка Козловського, у якого служба зникла, як дим
Як виростити цибулю, від якої навіть цибульна муха втече: секрети городників, які працюють на 100%
Знижки на штрафи від ТЦК: як "ухилянтам" заощадити 50% через програму
Катя Репяхова похвалилася розкішним відпочинком із сином, поки українців бомбять ракетами: "10 тисяч доларів за тиждень"
Також потрібно вимити та обсушити курячі стегна, і покласти їх у миску для маринування. Туди додайте очищений і подрібнений часник та імбир.
Після цього потрібно влити в миску з куркою олію. Туди додайте сіль та перець, і добре перемішайте. Через хвилин 30 маринування стегна потрібно перекласти у форму для запікання. Підготовлені курячі стегна викладете у форму для запікання.
Підготуйте додаткові інгредієнти. Червону цибулю очистіть, наріжте часточками і розкладіть між курячими стегнами. Хурму також потрібно нарізати часточками та відправити їх у форму.
Форму для запікання разом із курячими стегнами та хурмою потрібно накрити фольгою для запікання і поставте в розігріту на 180 градусів духовку. Запікайте курку протягом 35 хвилин.
Подавати стегенця потрібно із зеленню та свіжими овочами. Підійде під будь-який гарнір. Смачного!
Читайте також: