Продукти (на 6 порцій):
- капуста – 1 кг;
- яйця – 1 штука;
- борошно - 0,5 склянки;
- сіль - 0,5 ч. ложки (за смаком);
- олія рослинна - 2 ст. ложки.
Капусту потрібно промити, залити підсоленою холодною водою і відварити протягом 3-5 хвилин.
Далі очікуємо, поки капуста охолоне і її потрібно пропустити через м'ясорубку.
Додаємо яйце, борошно і все ретельно перемішуємо. Фарш повинен вийти густим.
Розігріваємо сковороду, наливаємо 1-2 ст. ложки олії. Обсмажте котлети, викладаючи ложкою на гарячу сковороду, змащену олією. Смажте спочатку з одного боку на середньому вогні до золотистості (1-2 хвилини).
Потім переверніть котлети і смажте з іншого боку 1-2 хвилини. Так посмажте всі котлети.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Читайте також:
Багато хто не здогадувався: як швидко очистити варену картоплю від шкірки
Українців уже готують до подорожчання картоплі: коли чекати на стрибок цін
Захочеться з'їсти пару штук: як зробити ніжний банановий кекс у мікрохвильовій печі за 5 хвилин
Як швидко почистити часник, щоб не пахли руки. Прості способи