Грудинку готувати просто, якщо мати в засіках всі необхідні інгредієнти.

Рецепт ніжної грудинки в шкірці цибулі читайте в нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Цибулева лушпайка необхідна для надання грудинці особливого кольору. Самого лушпиння потрібно небагато, чим більше - тим інтенсивнішим буде колір.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Показати ще

Грудинку потрібно брати таку, щоб було більше м'яса. Для початку слід промити її в проточній воді та розріжте на 2-3 частини.

Цибулеве лушпиння необхідно добре промити, щоб змити весь пил. Для варіння потрібно брати темну каструлю, щоб емаль не пофарбувалась. Помістіть лушпиння цибулі в обрану каструлю і залийте холодною водою. Додати сіль і перець горошком. Каструлю слід поставити на вогонь та довести до кипіння.

Потім беремо часник, чистимо і ріжемо на шматочки. Додаємо часник у каструлю. Туди ж відправляємо грудинку та ставимо на вогонь. Грудинку має повністю покривати вода в каструлі.

Потім помістіть у відвар цибулі підготовлену грудинку і поверніть на вогонь. Грудинка має бути повністю занурена у воду. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 1-1,5 години.

Після закінчення часу грудинку слід залишити остигати в цибульному відварі. Потім дістаємо, просочуємо паперовим рушником, щоб промокнути зайву вологу. Потім оберніть харчовою плівкою та приберіть у холодильник на пару годин.

Читайте також: