Грудинку готувати просто, якщо мати в засіках всі необхідні інгредієнти.
Рецепт ніжної грудинки в шкірці цибулі читайте в нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Цибулева лушпайка необхідна для надання грудинці особливого кольору. Самого лушпиння потрібно небагато, чим більше - тим інтенсивнішим буде колір.
Весна прийшла, а ціни кусаються: скільки коштують помідори та огірки в Україні перед Великоднем
Більше не видаватимуть готівку на відділеннях "Нової пошти": що змінилося з 1 квітня 2025 року
Морква здорожчала втричі: чому зниження цін не врятує українських фермерів і що чекатиме надалі
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Грудинку потрібно брати таку, щоб було більше м'яса. Для початку слід промити її в проточній воді та розріжте на 2-3 частини.
Цибулеве лушпиння необхідно добре промити, щоб змити весь пил. Для варіння потрібно брати темну каструлю, щоб емаль не пофарбувалась. Помістіть лушпиння цибулі в обрану каструлю і залийте холодною водою. Додати сіль і перець горошком. Каструлю слід поставити на вогонь та довести до кипіння.
Потім беремо часник, чистимо і ріжемо на шматочки. Додаємо часник у каструлю. Туди ж відправляємо грудинку та ставимо на вогонь. Грудинку має повністю покривати вода в каструлі.
Потім помістіть у відвар цибулі підготовлену грудинку і поверніть на вогонь. Грудинка має бути повністю занурена у воду. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 1-1,5 години.
Після закінчення часу грудинку слід залишити остигати в цибульному відварі. Потім дістаємо, просочуємо паперовим рушником, щоб промокнути зайву вологу. Потім оберніть харчовою плівкою та приберіть у холодильник на пару годин.
Читайте також: