Хоча поточна зима і не холодна, іноді так хочеться під чашку теплого чаю насолодитися смачною домашньою випічкою.

Ми пропонуємо ознайомитися з чудовим рецептом домашнього пирога з мандаринами.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

До 10 години без світла: в Україні нові графіки відключення світла, ще й погода дається взнаки

Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"

Ніч, коли народжується Сонце: найдовший день темряви в Україні, що насправді означає зимове сонцестояння

Мобілізація українців за кордоном: "ухилятнів" почали обчислювати

Показати ще

Для початку необхідно змішати йогурт, яйця, цукор, ванільний цукор, цедру апельсина та олію. Все це потрібно добре збити міксером.

Змішуємо борошно з розпушувачем і поступово вводимо в тісто, постійно перемішуючи. На вигляд тісто має нагадувати консистенцію сметани.

Далі беремо консервовані часточки мандаринів, зціджуємо від сиропу. Можна замість консервації використати свіжий мандарин, потрібно просто взяти солодкий сорт без кісточок.

Духовку розігріваємо до 180 градусів. Форму застелити папером для випічки, змастити олією чи маргарином, влити тісто, викласти фрукти. Випікати приблизно 40-50 хвилин|мінути|.

Готовий кекс викласти на блюдо, змастити джемом чи посипати цукровою пудрою. Приємного зимового чаювання під смачний мандариновий пиріг!

Читайте також: