Хоча поточна зима і не холодна, іноді так хочеться під чашку теплого чаю насолодитися смачною домашньою випічкою.

Ми пропонуємо ознайомитися з чудовим рецептом домашнього пирога з мандаринами.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Лесю Нікітюк "зловили" на вечірці після народження сина: "Вдома мене чекають. Аж плачуть"

Злет цін на електроенергію з 31 липня: кого це зачепить і що варто знати

Солодкі як мед: бабусин рецепт підживлення для томатів, який робить їх десертом на грядці

Трагедія у кав’ярні: СБУ зірвала кривавий теракт у центрі Києва, спланований на годину-пік

Показати ще

Для початку необхідно змішати йогурт, яйця, цукор, ванільний цукор, цедру апельсина та олію. Все це потрібно добре збити міксером.

Змішуємо борошно з розпушувачем і поступово вводимо в тісто, постійно перемішуючи. На вигляд тісто має нагадувати консистенцію сметани.

Далі беремо консервовані часточки мандаринів, зціджуємо від сиропу. Можна замість консервації використати свіжий мандарин, потрібно просто взяти солодкий сорт без кісточок.

Духовку розігріваємо до 180 градусів. Форму застелити папером для випічки, змастити олією чи маргарином, влити тісто, викласти фрукти. Випікати приблизно 40-50 хвилин|мінути|.

Готовий кекс викласти на блюдо, змастити джемом чи посипати цукровою пудрою. Приємного зимового чаювання під смачний мандариновий пиріг!

Читайте також: