Відбивні готувати легко і просто – достатньо обсмажити відбиті шматки м'яса на сковороді з двох боків, і трохи протушкувати. Але можна використовувати для приготування духовку – це буде і швидко, і соковито.
Докладніше про це інформує сайт fayni-recepty.com.ua.
Для приготування нам необхідно:
Спосіб приготування:
Для початку необхідно підготувати філе. Курячі грудки розрізаємо поперек на шматки товщиною 2 см і відбиваємо добре кулінарним молоточком з двох сторін.
HKU5-CoV-2 - новий ковід з Китаю, який може розпочати наступну пандемію, вчені б'ють на сполох
3 знаки Зодіаку будуть на межі: що приготувало літо 2025 і як не збожеволіти
Гороскоп на завтра, 10 червня: рідкісне планетне зрушення нанесе потужний удар – підготуйтеся сьогодні
Як знакам Зодіаку пережити спеку: гороскоп виживання по-українськи
Далі викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Можна замість листа використовувати глибоку жаростійку форму.
Відбивні солимо, перчимо і змащуємо тонким шаром майонезом.
Паралельно нарізаємо дрібними кубиками цибулю, а ось помідори – кружальцями. Вистилаємо відбивні цибулею, а потім помідорами. Ставимо у духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин.
Поки вони готуються, твердий сир натираємо на тертці. Через час, виймаємо лист з духовки, посипаємо тертим відбивним сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин.
Читайте також: