Відбивні готувати легко і просто – достатньо обсмажити відбиті шматки м'яса на сковороді з двох боків, і трохи протушкувати. Але можна використовувати для приготування духовку – це буде і швидко, і соковито.
Докладніше про це інформує сайт fayni-recepty.com.ua.
Для приготування нам необхідно:
Спосіб приготування:
Для початку необхідно підготувати філе. Курячі грудки розрізаємо поперек на шматки товщиною 2 см і відбиваємо добре кулінарним молоточком з двох сторін.
Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям
Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Далі викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Можна замість листа використовувати глибоку жаростійку форму.
Відбивні солимо, перчимо і змащуємо тонким шаром майонезом.
Паралельно нарізаємо дрібними кубиками цибулю, а ось помідори – кружальцями. Вистилаємо відбивні цибулею, а потім помідорами. Ставимо у духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин.
Поки вони готуються, твердий сир натираємо на тертці. Через час, виймаємо лист з духовки, посипаємо тертим відбивним сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин.
Читайте також: