Відбивні готувати легко і просто – достатньо обсмажити відбиті шматки м'яса на сковороді з двох боків, і трохи протушкувати. Але можна використовувати для приготування духовку – це буде і швидко, і соковито.
Докладніше про це інформує сайт fayni-recepty.com.ua.
Для приготування нам необхідно:
Спосіб приготування:
Для початку необхідно підготувати філе. Курячі грудки розрізаємо поперек на шматки товщиною 2 см і відбиваємо добре кулінарним молоточком з двох сторін.
6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК
Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"
Як проскочити польський кордон без черг: секрети автомобілістів у 2025 році
Манікюр, який принесе успіх у 2026: як задобрити Червону Вогняну Кінь у новорічну ніч
Далі викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Можна замість листа використовувати глибоку жаростійку форму.
Відбивні солимо, перчимо і змащуємо тонким шаром майонезом.
Паралельно нарізаємо дрібними кубиками цибулю, а ось помідори – кружальцями. Вистилаємо відбивні цибулею, а потім помідорами. Ставимо у духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин.
Поки вони готуються, твердий сир натираємо на тертці. Через час, виймаємо лист з духовки, посипаємо тертим відбивним сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин.
Читайте також:
