Відбивні готувати легко і просто – достатньо обсмажити відбиті шматки м'яса на сковороді з двох боків, і трохи протушкувати. Але можна використовувати для приготування духовку – це буде і швидко, і соковито.
Докладніше про це інформує сайт fayni-recepty.com.ua.
Для приготування нам необхідно:
Спосіб приготування:
Для початку необхідно підготувати філе. Курячі грудки розрізаємо поперек на шматки товщиною 2 см і відбиваємо добре кулінарним молоточком з двох сторін.
Авто під арешт: за які порушення мобілізації українці можуть втратити машину
Запіканка з куркою та ананасами: рецепт, після якого захочеться добавки
Пенсія в 60 - не для всіх: що зміниться вже з 2026 року та кого це торкнеться
Пасинкування перцю після 25 липня: сувора заборона чи останній шанс для врожаю?
Далі викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Можна замість листа використовувати глибоку жаростійку форму.
Відбивні солимо, перчимо і змащуємо тонким шаром майонезом.
Паралельно нарізаємо дрібними кубиками цибулю, а ось помідори – кружальцями. Вистилаємо відбивні цибулею, а потім помідорами. Ставимо у духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин.
Поки вони готуються, твердий сир натираємо на тертці. Через час, виймаємо лист з духовки, посипаємо тертим відбивним сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин.
Читайте також: