Інгредієнти:
- 2 середніх буряки
- 2 невеликі моркви
- 2 невеликі солоні огірки
- ½ червоної цибулі
- 100 г м`якого козячого сиру
- 2-3 середні картоплини
- 3-4 ст. л. ароматної рослинної олії
- 3-4 гілочки петрушки
- Сіль і перець - до смаку
Добре помийте 2 буряка, 2 моркви, 2-3 картоплини. Загорніть у фольгу, зробіть проколи у декількох місцях і запікайте при температурі 180 градусів до готовності.
Наші овочі мають охолонути. Тож вийміть їх із духовки, акуратно, щоб не обпекти пальці, розгорніть фольгу і дайте трохи часу, щоб вичахнули.
Очистіть готові овочі, наріжте досить великими кубиками. Намагайтеся, щоб розмір кубиків був приблизно однаковим, так смак вінегрету буде більш збалансованим.
Наріжте 2 солоних огірки приблизно такими ж кубиками, як і інші овочі. А половинку червоної цибулини – тонкими півкільцями.
Змішайте в мисці готові інгредієнти, додайте 3-4 ст. л. ароматної рослинної олії, посоліть і поперчіть до смаку і відправте в холодильник на 30 хвилин, щоб вінегрет настоявся.
І нарешті черга нашого смачного додатку. Подрібніть 100 г козячого сиру і додайте у вінегрет уже при подачі. Притрусіть дрібно посіченим листям 3-4 гілочок петрушки. Перемішайте.
Читайте також:
Лікарі назвали найхарактерніші захворювання для кожної групи крові
Нарешті будемо їсти яєчні, омлети та глазуні: в Україні прогнозують різке падіння цін на курячі яйця
Надовго збереже свіжість: що покласти поруч із хлібом, щоб він не черствів кілька днів
Популярні новини зараз
Показати ще