Інгредієнти:

  • 2 середніх буряки
  • 2 невеликі моркви
  • 2 невеликі солоні огірки
  • ½ червоної цибулі
  • 100 г м`якого козячого сиру
  • 2-3 середні картоплини
  • 3-4 ст. л. ароматної рослинної олії
  • 3-4 гілочки петрушки
  • Сіль і перець - до смаку

Добре помийте 2 буряка, 2 моркви, 2-3 картоплини. Загорніть у фольгу, зробіть проколи у декількох місцях і запікайте при температурі 180 градусів до готовності.

Наші овочі мають охолонути. Тож вийміть їх із духовки, акуратно, щоб не обпекти пальці, розгорніть фольгу і дайте трохи часу, щоб вичахнули.
Очистіть готові овочі, наріжте досить великими кубиками. Намагайтеся, щоб розмір кубиків був приблизно однаковим, так смак вінегрету буде більш збалансованим.
Наріжте 2 солоних огірки приблизно такими ж кубиками, як і інші овочі. А половинку червоної цибулини – тонкими півкільцями.
Змішайте в мисці готові інгредієнти, додайте 3-4 ст. л. ароматної рослинної олії, посоліть і поперчіть до смаку і відправте в холодильник на 30 хвилин, щоб вінегрет настоявся.
І нарешті черга нашого смачного додатку. Подрібніть 100 г козячого сиру і додайте у вінегрет уже при подачі. Притрусіть дрібно посіченим листям 3-4 гілочок петрушки. Перемішайте.

Читайте також:

Лікарі назвали найхарактерніші захворювання для кожної групи крові

Нарешті будемо їсти яєчні, омлети та глазуні: в Україні прогнозують різке падіння цін на курячі яйця

Надовго збереже свіжість: що покласти поруч із хлібом, щоб він не черствів кілька днів

Популярні новини зараз

Сніг, морози та несподівані +20: аномальна погода "порве" Україну – детальний прогноз

Пенсійний шок-2026: кому зріжуть виплати на 90% і хто втратить тисячі гривень уже наступного року

Газ на ліміті: чи не залишать українців без тепла цієї зими – правда про нові відключення, яку замовчували

Настя Каменських розвернулася до Латинської Америки? Українці вибухнули обуренням через мовний демарш зірки

Показати ще