Готувати будь-який гарбузовий пиріг простіше, ніж може здатися на перший погляд. Головне дотримуватись рецептури та мати під рукою всі необхідні інгредієнти.
Детальний рецепт приготування гарбузового пирога з сирним кремом та корицею читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку слід в миску розбити курячі яйця, додати до них цукор. Збити міксером до світлої густої ваги.
Українським пенсіонерам заплатять заздалегідь: хто отримає пенсію наперед і чому
Мобілізація за кордоном: українцям, які виїхали, приготували "привіт"
Українці знайшли могилу Ніни Матвієнко і були шоковані: ні квіточки і груба помилка на пам'ятнику
Тіна Кароль вперше розповіла, як Оля Полякова просила в неї вибачення: "Це стрьом"
Очищаємо від шкірки та насіння гарбуз, миємо. Після цього необхідно натерти на тертці з малими отворами. До збитих з цукром яєць додати натертий гарбуз і олію. Ретельно перемішуємо.
Після цього необхідно додати борошно, що просіює, корицю, імбир, розпушувач і сіль. Після цього слід ретельно перемішати.
Також у тісто потрібно додати родзинки та подрібнений волоський горіх, добре перемішати.
Беремо невелику форму для запікання, змащуємо її олією. Тісто виливаємо у форму, вирівняємо. Випікати пиріг 30-35 хв. у попередньо розігрітій до 180 °С духовці
Тепер готуємо крем. Спочатку сир перетерти через сито. Додаємо до нього цукрову пудру, перемішуємо до однорідного стану. Додаємо половину вершків, перемішуємо до однорідного стану. Потім збиваємо міксером. Готовий крем необхідно рівномірно викласти на пиріг, посипати корицею.
Читайте також: