Звичні супи вже надто набридли. Ну, втомилися люди від курячого супу, від грибного супу, від супу з фрикадельками. А як щодо рибного супу? Та ще й із червоною рибкою!
Крутий та надзвичайно простий рецепт приготування вершкового супу з консервованою горбушею читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку слід підготувати овочі. Чистимо моркву і цибулю, обсмажуємо в олії до золотистої скоринки. Паралельно з цим чистимо картоплю, миємо, ріжемо на пропорційні шматочки, висипаємо картоплю в підсолену воду, що закипає. Варити картоплю потрібно близько 20 хвилин.
Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"
"Наша мрія здійснилась": ексучасниця "Холостяка" вперше стала мамою
"Живемо кожен своїм життям": Андрій Бєдняков вперше відверто розповів, чому не хоче повертатися до колишньої
Пенсіонери, увага: без цієї довідки не дадуть субсидію на зиму 2025, що треба зробити просто зараз
Відкриває консервовану горбушу. Перед тим, як відправити рибу в суп, слід трохи пом'яти рибу вилкою, щоб вона стала дрібнішою. До речі, краще використовувати рибу у власному соку, тому що маринади та томатні заливки додають супу зайвий жир.
Також можна використовувати консерви з форелі та лосося, а також сардини або сардинели. Після того як риба була додана в суп, варити його слід 25-30 хвилин.
Коли залишилося кілька хвилин до вимкнення плити, потрібно влити вершки, так щоб суп набув приємного білого кольору і ніжного молочного смаку. Важливо сказати, що через вершки суп може скиснути швидше, ніж звичайно. Тому вершки можна додавати безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Читайте також:
