Звичні супи вже надто набридли. Ну, втомилися люди від курячого супу, від грибного супу, від супу з фрикадельками. А як щодо рибного супу? Та ще й із червоною рибкою!
Крутий та надзвичайно простий рецепт приготування вершкового супу з консервованою горбушею читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку слід підготувати овочі. Чистимо моркву і цибулю, обсмажуємо в олії до золотистої скоринки. Паралельно з цим чистимо картоплю, миємо, ріжемо на пропорційні шматочки, висипаємо картоплю в підсолену воду, що закипає. Варити картоплю потрібно близько 20 хвилин.
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Відкриває консервовану горбушу. Перед тим, як відправити рибу в суп, слід трохи пом'яти рибу вилкою, щоб вона стала дрібнішою. До речі, краще використовувати рибу у власному соку, тому що маринади та томатні заливки додають супу зайвий жир.
Також можна використовувати консерви з форелі та лосося, а також сардини або сардинели. Після того як риба була додана в суп, варити його слід 25-30 хвилин.
Коли залишилося кілька хвилин до вимкнення плити, потрібно влити вершки, так щоб суп набув приємного білого кольору і ніжного молочного смаку. Важливо сказати, що через вершки суп може скиснути швидше, ніж звичайно. Тому вершки можна додавати безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Читайте також: