Продукти (на 3 порції):
- Тофу - 350 г;
- Банан - 170 г;
- Молоко рослинне (будь-яке) - 50 мл;
- Цукор - за смаком;
- Цукор ванільний (за бажанням) - за смаком;
- Борошно рисове (пшеничне/вівсяне/цільнозернове) - 60 г + для панування;
- Олія -10 мл
Сир тофу нарізаємо невеликими шматочками і разом із бананом відправляємо у чашу блендера.
Коли додаємо всі інші продукти, то повинна вийде густа маса, яка добре піддається формуванню.
Ложкою беремо порцію сирної маси 55-60 г і потрібно сформувати колобок. Запануйте в рисовому борошні і зробіть круглу заготовку висотою 8-10 мм.
У сковороді розігрійте олію. Викладіть сирні заготовки і обсмажте з одного боку приблизно 3-4 хвилини, до рум'яної скоринки на вогні нижче середнього.
Переверніть і продовжуйте готувати в тому ж режимі до золотистої скоринки.
Тарас Тополя розповів про концерт в Криму та розповів, де ділись гроші з квитків: "Треба трошки попрацювати більше..."
Блокпости без перевищень: які документи водій не зобов’язаний показувати, пам'ятка для українців
Потап змінив ім'я та життя: чим займається артист у Маямі день і ніч, українцям у війну про таке тільки мріяти
Як стати невидимим для патруля на дорозі: секрети від поліцейського, які водіям не розповідають
Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити залишки олії.
Читайте також:
Названо 7 продуктів, які допоможуть швидко та міцно заснути
Ніжна та неповторна: як приготувати вишукану запіканку з гречкою, ковбасою та грибами
Для чого досвідчені господині варять у забруднених каструлях лимон із сіллю