Продукти (на 3 порції):

  • Тофу - 350 г;
  • Банан - 170 г;
  • Молоко рослинне (будь-яке) - 50 мл;
  • Цукор - за смаком;
  • Цукор ванільний (за бажанням) - за смаком;
  • Борошно рисове (пшеничне/вівсяне/цільнозернове) - 60 г + для панування;
  • Олія -10 мл

Сир тофу нарізаємо невеликими шматочками і разом із бананом відправляємо у чашу блендера.

Коли додаємо всі інші продукти, то повинна вийде густа маса, яка добре піддається формуванню.

Ложкою беремо порцію сирної маси 55-60 г і потрібно сформувати колобок. Запануйте в рисовому борошні і зробіть круглу заготовку висотою 8-10 мм.

У сковороді розігрійте олію. Викладіть сирні заготовки і обсмажте з одного боку приблизно 3-4 хвилини, до рум'яної скоринки на вогні нижче середнього.

Переверніть і продовжуйте готувати в тому ж режимі до золотистої скоринки.

Популярні новини зараз

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити залишки олії.

Читайте також:

Названо 7 продуктів, які допоможуть швидко та міцно заснути

Ніжна та неповторна: як приготувати вишукану запіканку з гречкою, ковбасою та грибами

Для чого досвідчені господині варять у забруднених каструлях лимон із сіллю