Омлети – найуніверсальніший сніданок для європейців. Його готують різними методами, з використанням різних яєць, начинок та добавок, зелені та овочів, а також м'яса та грибів.
У кожному регіоні Європи омлети готують по-своєму, і всі вони дуже смачні. Про рецепт одного надзвичайно пікантного омлету читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
- бекон 100 г;
- курячі яйця 3 шт.;
- молоко 50 мл;
- сіль за смаком;
- перець за смаком;
- прованські трави;
- болгарський перець;
- зелень;
- твердий сир 50 г.
Спосіб приготування:
Готувати такий омлет простіше, і готувати ми його будемо в духовці. Тому нам знадобиться форма для мафінів.
Для початку збиваємо курячі яйця з молоком у глибокій мисці. Туди вливаємо молоко, перчимо, солимо, додаємо трави. Паралельно натираємо на тертці твердий сир і додаємо її в яєчну суміш.
До 10 години без світла: в Україні нові графіки відключення світла, ще й погода дається взнаки
Мобілізація забере кожного: ТЦК "зіллються" з податковою, "ухилянтам" не залишать шансів
Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими
Зірки включають режим достатку: гроші потечуть рікою до цих 4 знаків Зодіаку
У формочки укладаємо по колу бекон. Робимо імпровізовані тарілочки. Туди насипаємо дрібно нарізаний болгарський перець та нарубану зелень. Наливаємо в умовні "тарілочки" збиті яйця нижче рівня форми.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо до неї форму з омлетом на 10-12 хвилин. Після закінчення цього часу слід дістати омлет і посипати ще зеленню. Смачного!
Читайте також:
