Корисні поради:
Заморожені і щойно зліплені вареники готуються однаково. Розморожувати їх не потрібно, інакше тісто розм'якне та склеїться.
Від виду начинки час та технологія приготування не залежить. Усі вареники варяться однаково.
Якщо багато вареників, готуйте їх партіями, щоб вони не злиплися.
Що додати у воду для вареників
Рідину потрібно обов'язково посолити, навіть якщо ви готуєте вареники із солодкою начинкою: це не дасть їм злипнутись.
"Вже три місяці не можемо": Саша Заріцька вперше розповіла про службу батька в ЗСУ
Вечеря за півгодини, коли не хочеться стояти біля плити: рецепт тушкованих курячих стегон з овочами та грибами
2 копійки за 105 тисяч гривень: звичайна українська монета перетворилась на скарб, за який змагаються колекціонери
Нескінченні графіки відключення світла: чи буде повний блекаут в Україні взимку
Для несолодкої страви знадобиться ½-1 чайна ложка солі на 1 л води. Але можна взяти й більше. Для солодких вареників достатньо щіпки, щоб не перебити смаку.
До вареників з несолодкою начинкою закиньте 1-2 сушених лаврових листів. Це зробить їх ароматнішими і ще смачнішими. Також можна додати невелику нарізану або цілу цибулину, трохи чорного перцю та інші улюблені приправи, особливо, якщо любите вареники з бульйоном.
