Картоплю відварюємо до готовності приблизно за 20-30 хвилин.
Далі її потрібно остудити, натерти на дрібній тертці, а потім змішати з борошном, яйцями, рубаною зеленню, сіллю та перцем.
Сир та ковбасу натріть на великій тертці. Перемішайте, додайте подрібнений часник, трохи солі та перцю.
Візьміть трохи картопляного тіста. Скачайте в кульку і приплюсніть, щоб вийшов коржик. У центр заготовки викладіть начинку та акуратно заліпіть краї. Так само сформуйте інші зрази.
Злегка посипайте руки борошном, щоб картопляна маса не липла до них.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажуйте зрази в маслі на середньому вогні, щоб вони добре підрум'янилися з обох боків.
Читайте також:
Дуже швидко та апетитно: рецепт незвичайного салату з крабовими паличками, яйцем та макаронами.
Які мандарини найсолодші і в яких немає кісточок: як це визначити
Популярні новини зараз
Показати ще
Росія випробовує нову зброю над трьома областями: у ЗСУ розкрили, чи врятує нас ППО
Секретна капуста маминої сусідки: рецепт, від якого гості просять добавки
Skoda зірвала дах автоіндустрії: повертає культове купе 60-х у форматі електрошоку
"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки
Простий лайфхак: як заточити в домашніх умовах терку, що затупилася.
