Вершкові сири мають величезний успіх у господинь. Їх можна в закусках використовувати, і в десертах. Та й можна просто їсти ложкою та насолоджуватися цим.
Готувати домашній сир ака Філадельфія насправді дуже просто. Магазинні вершкові сири продаються за завищеною ціною. Зробити такий сир удома набагато дешевше. А як його приготувати, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Нам знадобиться кефір більшого відсотка жирності у плівці. Відправляємо прямо в упаковці в морозилку до повного замерзання. Через 8 годин дістаємо, плівку зрізаємо, укладаємо майбутній сир у 2-3 шари марлі та підвішуємо над ємністю на 12 годин. Поступово кефір почне танути, сироватка стікатиме в тарілку.
Водій, який ударив Тоню Матвієнко, може понести кримінальну відповідальність: що йому загрожує
Чужих грошей не буває: в Україні обговорюють скасування банківської таємниці, що потрібно знати власникам карток
Анна Трінчер без спідньої білизни змусила відвисати щелепи: не дарма Тіна Кароль "захоплюється"
Ох, цей "бородатий" буряк: чому коренеплід перетворився на химерного монстра, і що з цим робити
Поки сир готується, потрібно підготувати смакову добавку. Дрібно ріжемо кріп, продавлює часник і додаємо в цю суміш сіль.
З сиру робимо ковбаску, яку необхідно обваляти в кропі та часнику. Після цього загортаємо ковбаску в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 2-3 години. Після цього вершковий сир буде готовим.
Його можна мазати на багет або батон, можна додавати в японські роли, можна використовувати як начинку для тарталетки.
Читайте також: