Готувати десерти – це окремий вид насолоди. Адже кожен із них розповідається певну історію - історію кохання та пристрасті, насолоди та натхнення, радості та теплоти.
Взимку особливо часто господині люблять готувати бананові десерти. Все через простоту та доступність інгредієнтів. Про один з таких десертів читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Банан - 500 г Йогурт натуральний густий – 300 г Мед - 90 г М'ята свіжа – кілька листочків Горіхи, малина або шоколадна крихта – до смаку, для прикрасиСпосіб приготування:
Для початку слід зазначити кілька моментів. Необхідно використовувати тільки добре стиглі та солодкі банани. Мед повинен бути натуральним. Йогурт необхідний густий, можна грецьку.
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Спочатку потрібно розігріти духовку до 200 градусів. Беремо форму для запікання, встеляємо її фольгою, кладемо туди вимиті та висушені банани та запікаємо приблизно 10 хвилин. Після закінчення часу банани слід дістати, охолодити і очистити.
У глибоку тарілку перекладаємо густий йогурт. Додаємо туди мед. Туди ж відправляємо дрібно нарізану м'яту і все перемішуємо.
Також туди додаємо очищені банани, які потрібно подрібнити ножем. Усі масу перемішуємо, для однорідності слід використовувати блендер.
Для подачі чудово піали або високі склянки. Слід десерт розкласти по піалках, і прикрасити горішками, ягодами, шоколадною крихтою та листочками м'яти.
Читайте також: