Мало хто знає, але класти лавровий лист потрібно приблизно за 5 хвилин до завершення варіння супу. Можна зробити це і пізніше: перед зняттям каструлі з плити.

Якщо додати пряність на самому початку (а саме цю помилку і допускають багато господинь), то страва може придбати неприємну гіркуватість.

Інші важливі правила

Перед тим як покласти листя у блюдо, їх потрібно обдати окропом. Ця проста процедура дозволить швидко очистити поверхню спеції, яка далеко не завжди відрізняється чистотою.

Також не варто забувати про правильне співвідношення інгредієнтів. Використовувати занадто багато лаври не треба. Одна штука на літр супу – правильний підхід.

Листочки потрібно прибрати з рідкої страви приблизно через 5-10 хвилин після того, як варіння було завершено.

Популярні новини зараз

"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь

Чому вишня у сусіда так щедро плодоносить, а у вас ні: розкриваємо секрет "забороненого" методу поливу

Зустріч там, де серце: як Міша Кацурін привів іношо чоловіка, щоб порадувати Надю Дорофєєву

Хотів піцу. А я - баклажани по-королівськи: рецепт теплого хрусткого салату з гостринкою на вечерю

Показати ще

Якщо цього не зробити, то суп виявиться трохи гірким. Щоправда, проблема лише у неприємному смаку. Сама гіркуватість навряд чи становитиме якусь небезпеку для організму.

Читайте також:

Ідеальний сніданок: як приготувати пишні оладки на кефірі з бананом. Рецепт