Війна з Росією триває майже рік. За цей рік багато що змінилося - про Україну дізналися в усьому світі, підтримувати й відвідувати Україну стало модним, посилати російський військовий корабель і самих росіян стало трендом, а РФ - аутсайдером. Не на це явно Путін розраховував, починаючи військові дії на території чужої держави.

Ну якщо Росія цю війну почала, значить Україні доведеться цю війну закінчити. "Старший брат" виявився п'яницею і беззаконником - настав час його поставити на місце, протверезити та відселити з батьківського будинку.

У цьому нас підтримує США, вважаючи, що війну можна закінчити виключно військовим шляхом, тому Америка, разом з іншими цивілізованими країнами, допомагає ЗСУ зброєю.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на заяву державного секретаря США Ентоні Блінкена.

Блінкен упевнений, що саме військові успіхи України на полі бою здатні в майбутньому дійти переговорів, і перевага буде на боці України.

"Найшвидший шлях досягти стійкого завершення цієї війни, дійти до дипломатії, до переговорів – це посилити Україну на полі бою. Це саме те, що ми робимо", – заявив Блінкен.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як відновити орхідею, щоб вона почала знову цвісти. Прості секрети

Показати ще

Він також наголосив, що ніхто не піде на умови Росії щодо визнання "нових територіальних реалій".

"Російські вимоги до України визнати нові територіальні реалії неприйнятними й не дозволяють налагодити переговорний процес", - зазначив Блінкен.

Читайте також: