Бутерброди на багеті - суто тренд останніх років. Абсолютно різні комбінації продуктів здатні створити диво на французькому батоні, який був випечений у найближчій булочній. І нехай від Франції у багету лише назва, смак соковитої грінки з часником, томатом, базиліком і беконом перенесе будь-кого до передмістя Монпельє.

Власне, в Україні бекон не такий поширений, як у Європі, а тому його сміливо можна замінити на тонко порізане сало з прорізом.

Крутим рецептом грінок поділився сайт smachno.ua.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Хліб за ціною вечері: чому українцям скоро доведеться платити до 50 гривень за буханець

Тіна Кароль вперше розповіла, як Оля Полякова просила в неї вибачення: "Це стрьом"

Як позбутися колорадського жука без хімії та на 5 років: прості та ефективні методи

Парад планет 2025: які знаки Зодіаку чекає на потужний прорив і успіх

Показати ще

У приготуванні страва дуже проста, і водночас дуже вишукана. Такі грінки чудово підійдуть до сухого вина.

Для початку слід приготувати самі грінки. Для цього розігріваємо в сковороді олію, і обсмажуємо скибочки багету з кожного боку.

Готуємо заправку для грінок. Потрібно дрібно нарубати часник і змішати його з оливковою олією. Такою заправкою потрібно змастити кожну грінку з обох боків.

Далі на кожну часникову грінку кладемо кухоль помідора, солимо і перчимо його. На помідор кладемо лист базиліка, а нагору - підсмажене сало з прорізом (або бекон).

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Читайте також: