Бутерброди на багеті - суто тренд останніх років. Абсолютно різні комбінації продуктів здатні створити диво на французькому батоні, який був випечений у найближчій булочній. І нехай від Франції у багету лише назва, смак соковитої грінки з часником, томатом, базиліком і беконом перенесе будь-кого до передмістя Монпельє.

Власне, в Україні бекон не такий поширений, як у Європі, а тому його сміливо можна замінити на тонко порізане сало з прорізом.

Крутим рецептом грінок поділився сайт smachno.ua.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

"Мені по барабану": Олексій Суханов зізнався, коли одружиться і поцілував колегу просто у кадрі

Ніч, коли народжується Сонце: найдовший день темряви в Україні, що насправді означає зимове сонцестояння

Дві стіни – не панацея: експерт розповів, де ховатися під час обстрілу, якщо укриття далеко

Мобілізація українців за кордоном: "ухилятнів" почали обчислювати

Показати ще

У приготуванні страва дуже проста, і водночас дуже вишукана. Такі грінки чудово підійдуть до сухого вина.

Для початку слід приготувати самі грінки. Для цього розігріваємо в сковороді олію, і обсмажуємо скибочки багету з кожного боку.

Готуємо заправку для грінок. Потрібно дрібно нарубати часник і змішати його з оливковою олією. Такою заправкою потрібно змастити кожну грінку з обох боків.

Далі на кожну часникову грінку кладемо кухоль помідора, солимо і перчимо його. На помідор кладемо лист базиліка, а нагору - підсмажене сало з прорізом (або бекон).

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Читайте також: