Бутерброди на багеті - суто тренд останніх років. Абсолютно різні комбінації продуктів здатні створити диво на французькому батоні, який був випечений у найближчій булочній. І нехай від Франції у багету лише назва, смак соковитої грінки з часником, томатом, базиліком і беконом перенесе будь-кого до передмістя Монпельє.

Власне, в Україні бекон не такий поширений, як у Європі, а тому його сміливо можна замінити на тонко порізане сало з прорізом.

Крутим рецептом грінок поділився сайт smachno.ua.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Світло подорожчає? Міненерго відповіло, що чекає українців після жовтня-2025

Посадіть ці рослини поруч із огірками і ваш урожай злетить до небес

Заберуть гроші? Ощадбанк зробив термінову заяву для клієнтів: хто має бігти у відділення до жовтня

"Terra incognita": Ксенія Мішина шокувала фанів новою професією, на яку ніхто не очікував

Показати ще

У приготуванні страва дуже проста, і водночас дуже вишукана. Такі грінки чудово підійдуть до сухого вина.

Для початку слід приготувати самі грінки. Для цього розігріваємо в сковороді олію, і обсмажуємо скибочки багету з кожного боку.

Готуємо заправку для грінок. Потрібно дрібно нарубати часник і змішати його з оливковою олією. Такою заправкою потрібно змастити кожну грінку з обох боків.

Далі на кожну часникову грінку кладемо кухоль помідора, солимо і перчимо його. На помідор кладемо лист базиліка, а нагору - підсмажене сало з прорізом (або бекон).

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Скріншот із сайту smachno.ua

Читайте також: