Оладки з печінки - не тільки смачно, але і корисно! Готувати такі оладки можна з будь печінки: курячої, яловичої або свинячої. Результат завжди один-це дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 700 г курячої печінки
- 3 ст. л. манки
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 ч. л. коріандру
- 2 яйця
- 150 мл олії (для смаження цибулі та котлет)
- сіль перець до смаку
Очистьте одну цибулину і поріжте великими кубиками. Зубчик часничку – дрібненько. Розігрійте пательню з 2 ст. л. олії, покладіть в неї подрібнену цибульку і часник. І смажте до прозорості. Вимкніть плиту і залиште суміш остигати.
Очистьте від плівок, судинок та жиру 700 г курячої печінки. Додайте охолоджену цибулю з часником та перебийте до однорідної маси у чаші блендера.
Вбийте 2 яйця, додайте 3 ст. л. манки, сіль та перець, мелений коріандр. Ще раз перебийте.
На розігріту пательню з олією ложкою кладіть печінкову масу, формуючи печінкові оладки, та смажте до золотавого кольору з обох боків. Це приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Подавайте зі сметаною чи смаженою цибулею, як вам більше до смаку. Але обов'язково гарячими.
Читайте також:
Гарний настрій на сніданок: як приготувати оладки з яблуками та вівсянкою. Рецепт
Як приготувати пишні оладки на воді: секрет старовинного рецепту
Популярні новини зараз
Показати ще
У вас щелепа обвисне: за якою ціною в Україні почали продавати молоду черешню
"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ
Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото
Справжні ласощі: як зробити бурякові оладки. Рецепт корисного сніданку