Оладки з печінки - не тільки смачно, але і корисно! Готувати такі оладки можна з будь печінки: курячої, яловичої або свинячої. Результат завжди один-це дуже смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 700 г курячої печінки
  • 3 ст. л. манки
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ч. л. коріандру
  • 2 яйця
  • 150 мл олії (для смаження цибулі та котлет)
  • сіль перець до смаку

Очистьте одну цибулину і поріжте великими кубиками. Зубчик часничку – дрібненько. Розігрійте пательню з 2 ст. л. олії, покладіть в неї подрібнену цибульку і часник. І смажте до прозорості. Вимкніть плиту і залиште суміш остигати.

Очистьте від плівок, судинок та жиру 700 г курячої печінки. Додайте охолоджену цибулю з часником та перебийте до однорідної маси у чаші блендера.
Вбийте 2 яйця, додайте 3 ст. л. манки, сіль та перець, мелений коріандр. Ще раз перебийте.
На розігріту пательню з олією ложкою кладіть печінкову масу, формуючи печінкові оладки, та смажте до золотавого кольору з обох боків. Це приблизно по 3 хвилини з кожного боку.