Оладки з печінки - не тільки смачно, але і корисно! Готувати такі оладки можна з будь печінки: курячої, яловичої або свинячої. Результат завжди один-це дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 700 г курячої печінки
- 3 ст. л. манки
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 ч. л. коріандру
- 2 яйця
- 150 мл олії (для смаження цибулі та котлет)
- сіль перець до смаку
Очистьте одну цибулину і поріжте великими кубиками. Зубчик часничку – дрібненько. Розігрійте пательню з 2 ст. л. олії, покладіть в неї подрібнену цибульку і часник. І смажте до прозорості. Вимкніть плиту і залиште суміш остигати.
Очистьте від плівок, судинок та жиру 700 г курячої печінки. Додайте охолоджену цибулю з часником та перебийте до однорідної маси у чаші блендера.
Вбийте 2 яйця, додайте 3 ст. л. манки, сіль та перець, мелений коріандр. Ще раз перебийте.
На розігріту пательню з олією ложкою кладіть печінкову масу, формуючи печінкові оладки, та смажте до золотавого кольору з обох боків. Це приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Подавайте зі сметаною чи смаженою цибулею, як вам більше до смаку. Але обов'язково гарячими.
Читайте також:
Гарний настрій на сніданок: як приготувати оладки з яблуками та вівсянкою. Рецепт
Як приготувати пишні оладки на воді: секрет старовинного рецепту
Популярні новини зараз
Показати ще
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Справжні ласощі: як зробити бурякові оладки. Рецепт корисного сніданку