Оладки з печінки - не тільки смачно, але і корисно! Готувати такі оладки можна з будь печінки: курячої, яловичої або свинячої. Результат завжди один-це дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 700 г курячої печінки
 - 3 ст. л. манки
 - 1 цибулина
 - 1 зубчик часнику
 - 1 ч. л. коріандру
 - 2 яйця
 - 150 мл олії (для смаження цибулі та котлет)
 - сіль перець до смаку
 
Очистьте одну цибулину і поріжте великими кубиками. Зубчик часничку – дрібненько. Розігрійте пательню з 2 ст. л. олії, покладіть в неї подрібнену цибульку і часник. І смажте до прозорості. Вимкніть плиту і залиште суміш остигати.
Очистьте від плівок, судинок та жиру 700 г курячої печінки. Додайте охолоджену цибулю з часником та перебийте до однорідної маси у чаші блендера.
Вбийте 2 яйця, додайте 3 ст. л. манки, сіль та перець, мелений коріандр. Ще раз перебийте.
На розігріту пательню з олією ложкою кладіть печінкову масу, формуючи печінкові оладки, та смажте до золотавого кольору з обох боків. Це приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Подавайте зі сметаною чи смаженою цибулею, як вам більше до смаку. Але обов'язково гарячими.
Читайте також:
Гарний настрій на сніданок: як приготувати оладки з яблуками та вівсянкою. Рецепт
Як приготувати пишні оладки на воді: секрет старовинного рецепту
        Популярні новини зараз
        
            
                
                    
        Показати ще
    
До 10 години без світла: в Україні нові графіки відключення світла, ще й погода дається взнаки
Мобілізація забере кожного: ТЦК "зіллються" з податковою, "ухилянтам" не залишать шансів
Повітряний шок-торт "Їжа богів": на смак як свято, у приготуванні - як прогулянка
Як проскочити польський кордон без черг: секрети автомобілістів у 2025 році
Справжні ласощі: як зробити бурякові оладки. Рецепт корисного сніданку
