Інгредієнти для приготування сирних батончиків:

  1. Сир (твердий) – 250 гр.
  2. Молоко (будь-якої жирності) – 0,5 л.
  3. Борошно пшеничне в/с – 200 гр.
  4. Масло вершкові – 100 гр.
  5. Яйця курячі – 5 шт.
  6. Панірувальні сухарі
  7. Масло рослинне для смаження

Поради:

- У тісто можна додати зелень або дрібно нарізану шинку.

- Для того, щоб батончики не були сильно жирними, покладіть на паперову серветку, яка вбере зайву олію.

- Краще тісто готувати з вечора і залишити його на ніч в холодильнику.

У неглибоку каструлю нарізаємо довільними шматочками вершкове масло або маргарин і ставимо растапливаться на середній вогонь. Після цього знімаємо каструлю з вогню і вливаємо молоко в масло. Тільки зачекайте, поки воно трохи охолоне, інакше молоко може згорнутися (тим більше, якщо воно не першої свіжості).

Перемішуємо вміст каструлі за допомогою міксера до утворення однорідної маси. Потім знову ставимо на середній вогонь і чекаємо, поки молочно-вершкова суміш загусне. Для того щоб не було грудок, необхідно постійно помішувати молоко.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Знімаємо з вогню. Беремо 3 яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки додаємо в суміш. Ретельно перемішуємо.

Російський сир потрібно натерти на крупній тертці і також висипати в каструлю, перемішуємо.

Далі форму для випічки змащуємо її маслом, викладаємо сирне тісто і відправляємо в холодильник приблизно на годину (до тих пір, поки тісто повністю не застигне).

У неглибокій мисці збиваємо два яйця. В одну тарілку насипаємо борошно, в іншу – панірувальні сухарі.

Через годину дістаємо остигле тісто і розрізаємо його на батончики, шириною приблизно 5 див.

Ставимо на вогонь розігріватися сковороду, попередньо наливши масло.

Беремо батончик і занурюємо його спочатку борошно, потім в яйце, потім в панірувальні сухарі. І викладаємо обсмажуватися на сковороду. Смажимо з двох боків до утворення золотистої скоринки

Читайте також:

Врятує від похмілля: як у домашніх умовах приготувати смачний квас

Лікувати вже пізно. У Мережі розповіли про низку захворювань у Лукашенка, які йому передав Путін

Все геніальне просто: як правильно заварити каву у чашці