Складові:
- яловичина – 500 г
- гарбуз – 400 г
- цибуля-порей або цибуля – 150 г
- часник - 2 зубчики
- пиво – 400-500 мл.
- оливкова або соняшникова рафінована олія для смаження
- лавровий лист – 1 шт.
- сіль, чорний мелений перець
- зелень петрушки
М'ясо тушковане в пиві виходить дуже ніжне та соковите. Пиво можна брати будь-яке (темне/світле), головне щоб було якісне. Різниця в тому, що темне пиво порівняно зі світлим надасть страві більш вираженого хлібного присмаку і водночас більше відчуватиметься гіркуватість, що характерно для такого пива.
М'ясо помити, обсушити, очистити від плівок і нарізати довільними шматками.
Часник подрібнити ножем, цибулю-порей нарізати кружальцями.
Додати цибулю-порей та часник, перемішати і на середньому вогні смажити 7-8 хвилин.
Потім вміст каструлі залити пивом, довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні гасити 1,5-2 години.
Надя Дорофєєва показала, як Кацурін валяється в її ногах6 "Моє кохання"
Велике церковне свято 21 червня: що не можна робити сьогодні та як очистити душу на літнє сонцестояння
"Пір’я в горлі": Павло Зібров розніс українців, які досі слухають російську музику
Соковиті та солодкі: як правильно поливати сливи влітку, щоб не залишитись без урожаю
Гарбуз очистити від шкірки та насіння, порізати невеликими кубиками зі стороною 1,5-2 см.
Читайте також:
Смачніше, ніж відварена: як приготувати гречку без варіння та плити