Інгредієнти:
- картопля великого розміру - 6 шт.
 - філе оселедця - 300 г
 - огірки мариновані (в мене корнішони) - 100 г
 - цибуля ріпчаста - 50 г
 - часник - 2 зубчики
 - зелень кропу
 - сметана - 450 г
 - сіль, чорний мелений перець
 
Кожну картоплину добре помити щіточкою, обсушити, рівномірно наколоти зубочисткою і натерти сіллю.
Картоплини загорнути у фольгу, викласти на деко і запікати в розігрітій до 220 °С духовці 1 год. Готовність картоплі перевірити зубочисткою.
Поки картопля запікається, готуємо соус. Для цього філе оселедця необхідно очистити від шкірки (якщо вона є) і порізати маленькими кубиками. Зелень кропу посікти ножем.
Підготовлені інгредієнти (оселедець, цибулю, огірки і кріп) викласти в посудину. Туди ж вичавити часник.
Через цю деталь водії масово отримують штрафи: що потрібно мати в авто вже сьогодні
Полювання на вакцину: чому українці шукають щеплення від грипу, як дефіцитний товар
"Ох і бусан..." Леся Нікітюк вперше розповіла про сина й показала зворушливе фото
Іржа не спить: 7 популярних авто, які розсипаються швидше, ніж ви встигнете пройти ТО
Додати сметану, перемішати, поперчити і, при потребі, посолити.
Щойно спечену гарячу картоплю повздовжньо надрізати ножем, розділити її навпіл, зверху полити соусом і одразу подавати до столу.
