Інгредієнти:
- картопля - 800 г
- фіолетова цибуля - 100 г
- зелень петрушки - півпучка
- біле сухе вино - 50 мл
Для заправки:
- оливкова олія - 80 мл
- винний оцет (бажано білий) - 2 ст. л.
- зерниста гірчиця - 1 ч. л.
- сіль - 1 / 3 ч. л. або за смаком
- чорний мелений перець
Для цієї страви важливо вибрати «правильну» картоплю, яка б не розварювалась і під час нарізки зберігала форму.
Картоплю добре помити і відварити в мундирі до готовності у підсоленій воді.
Зелень петрушки подрібнити ножем.
Для приготування заправки в миску викладаємо гірчицю і вливаємо оцет. Додаємо сіль, перець і тоненькою цівкою потрібно влити оливкову олію, інтенсивно збиваючи вінчиком. Збивати до тих пір, поки заправка не посвітлішає і трошки не загусне.
Обережно, $100: Чому українцям варто перестрахуватися при обміні валют, це чекає на кожного
Забудьте про м'ясо, це краще за нагетси: рецепт кабачків у хрумкій паніровці із спокусливим соусом
“Хто наступний?”: Україні доведеться мобілізувати молодь, коли наступить цей момент
"Половина класу - українці": поляки збунтувались через біженців і вимгають більше не приймати
Потім до картоплі додати порізану цибулю, зелень і заправку.
Читайте також:
Як вибрати смачне та якісне сало: фахівці розкрили хитрощі
Лучше всего делать запасы: в Украине подорожало сало. Сколько стоит килограмм
Маринуем вареное сало на зиму: спасет в любой момент, даже если закроют магазины
Как приготовить ароматное вареное сало?