Поки решта світу готується зустрічати новий 2023 рік, в Україні триває війна проти російських окупантів.

Багато людей свідомо відмовляються від святкування будь-яких свят, доки на фронті продовжують гинути українські солдати. Хтось хоче поставити ялинку та приготувати подарунки для дітей, а комусь хочеться хоч на хвилину забути та відчути себе нормальною людиною, в житті якої залишилося місце для таких звичайних речей, як свята.

Мери всіх українських міст відмовилися від новорічних заходів та урочистостей. Не буде ні великих ялинок на центральних площах, ні ярмарків. Мер Києва Віталій Кличко оголосив, що центральній ялинці бути, але все буде набагато простіше та скромніше, ніж у минулі роки, та за рахунок меценатів.

А от жителі Росії готуються до масштабних гулянь на всю. А в Кіровську, що в Мурманській області РФ, встановили новорічну ялинку, яку нарядили у блакитні та жовті гірлянди. Фотографію новорічного дерева опублікував "Новий канал" на своїй сторінці у мережі Facebook.

Чому так сталося і хто вигадав таку кольорову гаму для оформлення головного символу свята – невідомо. Невідомо також, що сталося з тими, хто був відповідальний за встановлення ялинки.

[embed]https://www.facebook.com/novychannel/posts/pfbid0X5353HHkqiiUK4pgyHG2Td5SSdR8Q4fJPqTUU7o9nKotx2UWJvpGPr4Ft6ctXBqTl?__cft__

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Показати ще

Читайте також: