Кава! Одне з небагатьох слів, які не вимагають перекладів та пояснень. Воно заряджає, як перший промінь сонця і бадьорить, як холодний душ. Зігріває, як затишний плед, що обволікає та ароматний. Бажаний, як перший поцілунок, і необхідний щоранку, як вода. Виявляється, кава це не лише еспресо, вода та молоко.
Щодня у всіх куточках планети професійні бариста готують, обсмажують, збовтують, а іноді й змішують найнесподіваніші інгредієнти, щоб знайти той самий смак, який буде зрозумілий, визнаний та улюблений усіма. Кава зі свіжим соком це теж їх "вигадка".
Сьогодні, наприклад, оранж-каву готують майже в кожному кафе, але, виявляється, зробити її в домашніх умовах теж можна.
Ідея приготування оранж-кави опублікована на сторінці фудблогера Тетяни Юшиної в Instagram .
Що потрібно:
- турка гарної якості або кавоварка;
- кава для приготування еспресо;
- холодне стерилізоване молоко 3,2% - 50 мл;
- холодний апельсиновий сік – 50мл;
- капучинатор.
Спочатку варимо порцію еспресо у турці.
Їжте ці 8 продуктів і вічна молодість не буде дивом: як продовжити життя за допомогою їжі
Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"
Вже з 1 грудня правила мобілізації зміняться: що треба знати заброньованим українцям
Кацурін був в залі? Надя Дорофєєва вперше за довгий час зробила це з "колишнім", який вийшов до неї просто на сцену
В окремій ємності змішуємо молоко та холодний апельсиновий сік. Цю суміш потрібно збити капуччинатором.
Влити каву тоненькою цівкою.
Читайте також:
Аромат можна відчути через екран: рецепт домашнього кокосового печива, яке не залишить байдужим