Здається, всі українці люблять макарони. За швидкість приготування і надійний результат, адже цей напівфабрикат важко зіпсувати. Разом з тим далеко не усі уміють правильно макарони варити.
Макарони можна ушляхетнити добавками і соусами, з його приготуванням легко впорається і дитина, а чоловікам подобається проявляти фантазію: намішуємо, заливаємо, докладаємо усього, що погано лежить в холодильнику і у будь-яких пропорціях. а виходить все одно смачно.
Однак існує і невелика хитрість, що дозволяє поліпшити смак, аромат і зовнішній вигляд макаронів. Виявляється, перш ніж занурити макарони у воду, досвідчені господині смажать їх сухими на сковороді.
Як виявилося, у попередньому обсмажуванні чимало плюсів.
Особливо корисно обсмажувати макарони для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і його смакові якості. Суп виходить більш смачним.
До речі, цей спосіб знайшов своє застосування і в процесі приготування макаронів по-флотськи.
"Вікна повилітали": Леся Нікітюк показала, як ховалася з дитиною під час обстрілу Києва
Розгадка століття? Вчений розповів, що насправді відбувається у Бермудському трикутнику
Секрет гіркої моркви розкрито: які сусіди перетворюють солодкий урожай на розчарування
"Мовчить не просто так": Фагот з ТНМК натякнув, чому Софія Ротару уникає теми війни в Україні
Для початку вам доведеться обсмажити макарони, потім перекласти їх в інший посуд і приготувати на цій же сковорідці решту інгредієнтів, а в кінці – з’єднати всі компоненти та додати до них трохи води.
Читайте також:
Чоловіки згадають студентські роки: як приготувати класичні макарони по-флотськи
Краще відмовитися: лікарі розповіли, для кого небезпечні сосиски і макарони