Здається, всі українці люблять макарони. За швидкість приготування і надійний результат, адже цей напівфабрикат важко зіпсувати. Разом з тим далеко не усі уміють правильно макарони варити.
Макарони можна ушляхетнити добавками і соусами, з його приготуванням легко впорається і дитина, а чоловікам подобається проявляти фантазію: намішуємо, заливаємо, докладаємо усього, що погано лежить в холодильнику і у будь-яких пропорціях. а виходить все одно смачно.
Однак існує і невелика хитрість, що дозволяє поліпшити смак, аромат і зовнішній вигляд макаронів. Виявляється, перш ніж занурити макарони у воду, досвідчені господині смажать їх сухими на сковороді.
Як виявилося, у попередньому обсмажуванні чимало плюсів.
Особливо корисно обсмажувати макарони для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і його смакові якості. Суп виходить більш смачним.
До речі, цей спосіб знайшов своє застосування і в процесі приготування макаронів по-флотськи.
Нові графіки відключення світла: все кардинально зміниться
Їжте ці 8 продуктів і вічна молодість не буде дивом: як продовжити життя за допомогою їжі
Огірки будуть плодоносити так, що ви втомитеся збирати врожай, просто підгодуйте цим чудо-засобом
Як кішка із собакою: знаки Зодіаку, які не зможуть побудувати гармонійні стосунки
Для початку вам доведеться обсмажити макарони, потім перекласти їх в інший посуд і приготувати на цій же сковорідці решту інгредієнтів, а в кінці – з’єднати всі компоненти та додати до них трохи води.
Читайте також:
Чоловіки згадають студентські роки: як приготувати класичні макарони по-флотськи
Краще відмовитися: лікарі розповіли, для кого небезпечні сосиски і макарони