Кокосове печиво можна їсти під чай, какао та каву. Але для приготування необхідно правильно змішати інгредієнти.

Рецептом смачного кокосового печива поділився сайт 1000.menu .

Для приготування нам знадобиться

Спосіб приготування

Вершкове масло необхідно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно розм'якшилося, так як ми його збиватимемо міксером.

Після першого процесу збиття олії потрібно додати в масу цукор, сіль і ванілін, збиваємо кілька хвилин до утворення пишної маси. Цукор потрібно додавати на власний смак, можна більше, можна менше.

Далі вводимо яйця, продовжуючи збивати. Маса повинна збільшитися в обсязі та стати кремовою за консистенцією. Після цього додаємо кокосову стружку та перемішуємо.

Популярні новини зараз

Ось і все: тепер мобілізація може торкнутися навіть тих, хто виїхав – що чекає біженців

"Бусифікація" виходить на новий рівень: ТЦК ігнорують відстрочки від мобілізації

Щедрі виплати на дитину під загрозою: чому 50 тисяч можуть так і не дістатись батькам

Мобілізація по-новому: ще одгу категорію українців можуть викликати до ТЦК

Показати ще

Після цього потрібно просіяти борошно, змішане з розпушувачем. Додаємо поступово, щоб не було грудок. Тісто має вийти в'язким.

Далі накриваємо миску харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин.

Розігріваємо духовку на 180 градусів. Деко застилаємо пергаментом, і за допомогою ложки викладаємо тісто невеликими порціями, і приплющуємо кожну заготівлю зверху.

Випікаємо печиво 15-20 хвилин|мінути| при t 180°C до золотистого кольору. Час і температура вказані приблизно, орієнтуйтеся на духовку та готовність печива.

Читайте також: