Готувати смачну мариновану капусту у буряку дуже просто.
Детальний рецепт був опублікований на сайті 1000.menu .
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
З капусти необхідно зняти верхні листочки, які можуть бути підв'ялими і трохи зіпсованими. Далі обрізаємо капусту навколо качана, нарізаємо великими шматочками.
Після цього чистимо буряк, нарізаємо його тонкими півкружочками або великою соломкою. Також чистимо сеснок, ріжемо на платівки.
Далі потрібно приготувати маринад для страви. У каструлю наливаємо холодну воду, туди всипаємо сіль, цукор, лавровий листок та додаємо перець горошком. Доводимо суміш до кипіння і проварюємо вміст 10 хвилин до повного розчинення цукру і солі. Вогонь вимикаємо, вливаємо 9% оцет. Маринад готовий.
Розсіл проти неврожаю: навіщо городники все частіше поливають грядки капустяним соком
Міні-піци на сирній основі: смачно, швидко та без дріжджів, рецепт
Свинина з приправою з цін: де дешевша грудинка, а де подорожчав шашлик, огляд усіх супермаркетів
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Для маринування необхідна коструля, яка стійка до високих температур. Викладаємо в неї всі підготовлені інгредієнти: капусту, буряк та часник, все це ретельно перемішуємо. Заливаємо усі інгредієнти гарячим маринадом.
Необхідно придавити капусту чимось важким, щоб вона була повністю занурена в окріп. У такому вигляді відправляємо капусту в холодильник на день.
І вже наступного дня можна насолоджуватися хрусткою капустою дуже гарного бурякового кольору!
Читайте також: