Стало відомо, що після повернення тимчасово окупованого Херсона до складу України, Путін захотів переговорів із Києвом ще більше. Стверджується, що російський тиран уже не знає, на що піти, щоб досягти мирних переговорів між Кремлем та Києвом.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «glavred»

Вже всім відомо, що з наближенням зими справи на фронті можуть значно змінитись. Однак це зовсім не означає, що ЗСУ перестануть повертати тимчасово окуповані території назад до складу України.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вирішив вирушити до соціальної мережі, щоб сказати українцям, що ніякі хитрощі Кремля не змусять Україну відмовитися від своєї рідної землі.

«Зимовий період, особливості клімату, інформкампанія про "дипломатичне врегулювання" як приховану капітуляцію, нескінченне скиглення Росії про "переговори та необхідність взяти паузу" ніяк не впливають на програму президента України Володимира Зеленського щодо деокупації України. ЗСУ підтверджують», – сказав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Окрім цього, варто нагадати, що генерал-лейтенант Бен Ходжес вважає, що зима може явно вплинути на перебіг бойових дій в Україні. Але треба розуміти, що ЗСУ будуть у кращому становищі, ніж путінські окупанти.

Популярні новини зараз

Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Читайте також:

Звільнення Херсона: люди масово виходять на вулиці та зустрічають ЗСУ. Потужне відео

Переговори після звільнення Херсона: у Зеленського зробили гучну заяву

До Херсона зайшла Нацполіція: як українці зустрічають поліцейських, не стримуючи сліз. Відео