Але раптово ситуація почала кардинально змінюватися. В останні кілька днів зафіксовано 8 польотів військово-транспортних літаків Іл-76.

Судячи з часу, який літаки пробули у злітній смузі в Мачулищі, виникло відчуття, що транспортні судна не розвантажували, а навпаки завантажували. Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на Білорускі Гаюн.

Загалом існує три версії прильотів російських Іл-76. Перша – завезення нових ракет до Білорусі. Друга – вивезення раніше привезених ракет до Росії. А ось згідно з третім варіантом - одночасне завезення та вивезення різних типів озброєння.

Проте військові аналітики більше схиляються до другого варіанту - вивезення ракет до Росії. На це вказує, зокрема, час перебування літаків на аеродромі.

Крім іншого, 9 і 10 листопада у напрямку аеродрому було зафіксовано мінімум 16 тралів з контейнерами для ракет під ЗРК С-300/400 (по 4 ракетні контейнери на кожному) — мінімум 64 ракети.

Боєголовки вивозять на аеродроми "Міллерово" та "Ростов-на-Дону-Центральний" у Ростовській області, аеродром "Чкаловський" у Московській області та на аеродром "Сеща" у Брянській області.

Популярні новини зараз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Вважається, що цими боєголовками постачатимуть угруповання окупантів на Луганському та Донецькому напрямках.

Власне, давно відомий той факт, що битва за Донбас буде найжорстокішою у цій війні. І переміщення цих ракет - прямий доказ.

Скріншот із сайту УНІАН

Читайте також: