- 500 гр домашнього сиру;
- 2 яйця;
- 200 гр пшеничного борошна;
- 200 гр цукру;
- 70 гр сметани;
- 100 гр вершкового масла;
- 1,50 ч. л. розпушувача;
- ягоди – до смаку;
- ванільний цукор.
У миску просіваємо борошно. Додаємо до борошна сіль, розпушувач і три столові ложки цукру.
Нарізаємо невеликими кубиками вершкове масло, змішуємо з борошном та розтираємо у крихту.
Додаємо яйце і 100 г цукру, замішуємо тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.
Покладемо тісто у холодильник на 30 хвилин.
Збиваємо домашній сир блендером з ванільним цукром, сметаною, цукром та яйцем.
Увага! Якщо ви хочете, щоб начинка була максимально ніжною, сир дійсно треба перебити за допомогою блендера або перетерти через сито. Якщо ж навпаки, вам подобається відчувати в начинці крупинки сиру, то достатньо просто розім'яти його за допомогою виделки.
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Змащуємо форму маслом або застеляємо пергаментом та розподіляємо тісто у формі, зробивши бортики 4-5 см.
Викладаємо на тісто сирну масу, а зверху будь-які ягоди – свіжі або заморожені.
Випікаємо 40 хвилин у духовці при 180°С.
Читайте також:
Готуємо гарбузовий пудинг-пиріг: простий рецепт ласощів до чаю
Захочеться добавки: рецепт пирога із цвітної капусти. Займе лише 20 хвилин