Така страва точно сподобається любителям гострого. Макарони наповнені смаком м'ясного фаршу та ароматами аджики. Аджика домашнього приготування на основі болгарського перцю та помідорів. За бажанням, аджику можна подати окремо до готової страви.
Інгредієнти: Макарони - 300 Грам Яловичина - 400 Грам Лук - 2 Штуки Олія соняшникова - 3-4 Ст. ложок Аджика - 3-4 ст. ложок Пряні трави - За смаком Вода - 2 Літра Сіль - 2 Дрібки
У киплячу воду додаємо сіль і висипаємо макарони. Варимо до готовності.
М'ясо та цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Можна додати трохи моркви за бажанням.
М'ясний фарш з цибулею обсмажуємо на олії, періодично перемішуючи.
У обсмажений фарш додаємо трохи пряних трав.
5 "злих" сусідів для капусти: ці рослини можуть позбавити вас урожаю
"І будинок, і прораб-злодій": Євген Кошовий з "Квартал 95" та його дружина Ксенія відверто сказали про розлучення
Як виростити редиску-гігант: простий засіб, який працює як ракета
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Читайте також:
Буде багатий урожай: коли треба садити моркву та буряк під зиму
Без яєць та кефіру: як приготувати пухкі оладки, щоб порадувати родину
Печію як рукою зніме: названі незвичайні властивості фініків