Така страва точно сподобається любителям гострого. Макарони наповнені смаком м'ясного фаршу та ароматами аджики. Аджика домашнього приготування на основі болгарського перцю та помідорів. За бажанням, аджику можна подати окремо до готової страви.

Інгредієнти: Макарони - 300 Грам Яловичина - 400 Грам Лук - 2 Штуки Олія соняшникова - 3-4 Ст. ложок Аджика - 3-4 ст. ложок Пряні трави - За смаком Вода - 2 Літра Сіль - 2 Дрібки

У киплячу воду додаємо сіль і висипаємо макарони. Варимо до готовності.

М'ясо та цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Можна додати трохи моркви за бажанням.

М'ясний фарш з цибулею обсмажуємо на олії, періодично перемішуючи.

У обсмажений фарш додаємо трохи пряних трав.

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Показати ще

Читайте також:

Буде багатий урожай: коли треба садити моркву та буряк під зиму

Без яєць та кефіру: як приготувати пухкі оладки, щоб порадувати родину

Печію як рукою зніме: названі незвичайні властивості фініків

Як приготувати смачні драники без яєць.