Усіх мешканців України попередили про те, що у мережі з'явилася нова афера. У зв'язку з цим українцям вирішили розповісти про плани шахраїв та застерегти потенційних жертв.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «mmr»

Варто повідомити, що останнім часом з'явилося багато шахраїв, які нібито збирають гроші на допомогу Збройним силам України. На превеликий жаль, є й такі люди, які наживаються в такі лихоліття не лише на гуманітарці, а й на коштах звичайних українців.

Є відомості про те, що у соціальних мережах почали дурити українців. Шахраї нібито повідомляють про те, що збирають кошти на автомобілі для ЗСУ та присвоюють собі гроші українців.

Повідомляється, що буквально днями поліцейські затримали чоловіка 35-річного віку. Цей шахрай видавав себе за військового та просив гроші для автомобіля для ЗСУ.

Здочинець почав публікувати пости у соціальних мережах, де показував розстріляний автомобіль. Він надавав знімки нібито з фронту та просив українців скинути йому грошей на пікап для українських військових.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Крім цього, цей 35-річний чоловік не надавав жодної інформації, куди пішли гроші.

Також є відомості про те, що поліція вже встановила двох постраждалих українців від цього розводу. Важливо зазначити, що збитки становлять понад 100 тисяч гривень. Очевидно, що постраждалих людей може виявитися значно більше, наразі триває слідство.

Читайте також:

Українцям видадуть кілька тисяч соцдопомоги: як не потрапити на шахраїв

Перевіряйте посилки: шахраї запустили нову схему розлучення

Клієнти "Нової Пошти" під ударом. Шахраї винайшли нову аферу