Продукти:
- філе куряче 2 шт;
- сметана, 2 ст. ложки;
- перець за смаком;
- сіль за смаком;
- соєхвий соус 50 мл;
- часник подрібнений, 3 зубці;
- картопля 4 штуки;
- печериці 5 штук
Філе маринуємо 20 хвилин.
Очищені шампіньйони нарізаємо скибочками.
Картоплю з куркою і грибами викладаємо у форму, посипаємо зверху натертим сиром, накриваємо кришкою або фольгою і відправляємо ароматну запіканку в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності запіканку відкриваємо, щоб блюдо зверху присмажилося.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Популярні новини зараз
Показати ще
8 тисяч гривень просто так? Українцям пояснили, хто може отримати грошову допомогу від держави вже зараз
Геловін-2025 вже завтра: що може піти не так у кожного знака Зодіаку 31 жовтня і як уникнути біди
"Хочу коханку і сім’ю": Тарас Цимбалюк зізнався, нащо прийшов на шоу "Холостяк"
"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса
