Продукти:
- філе куряче 2 шт;
- сметана, 2 ст. ложки;
- перець за смаком;
- сіль за смаком;
- соєхвий соус 50 мл;
- часник подрібнений, 3 зубці;
- картопля 4 штуки;
- печериці 5 штук
Філе маринуємо 20 хвилин.
Очищені шампіньйони нарізаємо скибочками.
Картоплю з куркою і грибами викладаємо у форму, посипаємо зверху натертим сиром, накриваємо кришкою або фольгою і відправляємо ароматну запіканку в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності запіканку відкриваємо, щоб блюдо зверху присмажилося.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Популярні новини зараз
Показати ще
Картопляні паростки: скарб, який ви викидали даремно, чому досвідчені городники так не роблять
Весна прийшла, а ціни кусаються: скільки коштують помідори та огірки в Україні перед Великоднем
Як Ксенія Мішина отримала штраф за навігатор і чому поліцейські її так розгнівали
Як уникнути гниття кабачків на грядці: 5 помилок, які роблять майже всі городники
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса