Грибний сезон в розпалі. Сьогодні готуємо мариновані білі гриби за рецептом відомого грибника із Карпат. Це найвдалішй рецепт маринаду. З ним можна закручувати білі гриби, лисички, підпеньки, печериці, маслюки.

Білий гриб, якого ще називають королівським, відноситься до першої категорії, володіє великим вмістом вуглеводів, цинку, міді, йоду та здатністю стимулювати функцію травлення людини. Це не лише смачна, а й корисна грибна закуска на зиму, приготування якої не займе багато зусиль. Для того, щоб зберегти всі корисні речовини білих грибів надовго, їх сушать, або заморожують, проте, краще восени їх замаринувати,

Складники:

  • вода - 1л;
  • оцет - 50мл;
  • сіль - 3ч.л;
  • цукор - 2ст.л.

Додатково: оцет - 1ст.л. на 1л.б. 1ч.л. на 0,5. л.б.

Читайте також:

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Популярні новини зараз

ЗСУ під прицілом: чому тисячі військових залишають позиції і що приховує командування під виглядом СЗЧ

4 знаки Зодіаку, які вирвуться з темної смуги вже цієї осені

Затьмарить навіть “Мімозу”: рецепт салату "Скромниця" для вашого святкового столу

Стрьом чи кохання на все життя? Даніель Салем розкрив, чи кинув би жінку після +30 кг на вагах

Показати ще

Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса