Грибний сезон в розпалі. Сьогодні готуємо мариновані білі гриби за рецептом відомого грибника із Карпат. Це найвдалішй рецепт маринаду. З ним можна закручувати білі гриби, лисички, підпеньки, печериці, маслюки.
Білий гриб, якого ще називають королівським, відноситься до першої категорії, володіє великим вмістом вуглеводів, цинку, міді, йоду та здатністю стимулювати функцію травлення людини. Це не лише смачна, а й корисна грибна закуска на зиму, приготування якої не займе багато зусиль. Для того, щоб зберегти всі корисні речовини білих грибів надовго, їх сушать, або заморожують, проте, краще восени їх замаринувати,
Складники:
- вода - 1л;
- оцет - 50мл;
- сіль - 3ч.л;
- цукор - 2ст.л.
Додатково: оцет - 1ст.л. на 1л.б. 1ч.л. на 0,5. л.б.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Щоб не хотіли до України: російські військові почали лякати дітей на тимчасово окупованих територіях
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку: тригон Місяць-Юпітер готує пастку
Ціни на молоко, сир та олію злетіли: що діється з молочкою в українських супермаркетах
"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса