Грибний сезон в розпалі. Сьогодні готуємо мариновані білі гриби за рецептом відомого грибника із Карпат. Це найвдалішй рецепт маринаду. З ним можна закручувати білі гриби, лисички, підпеньки, печериці, маслюки.
Білий гриб, якого ще називають королівським, відноситься до першої категорії, володіє великим вмістом вуглеводів, цинку, міді, йоду та здатністю стимулювати функцію травлення людини. Це не лише смачна, а й корисна грибна закуска на зиму, приготування якої не займе багато зусиль. Для того, щоб зберегти всі корисні речовини білих грибів надовго, їх сушать, або заморожують, проте, краще восени їх замаринувати,
Складники:
- вода - 1л;
- оцет - 50мл;
- сіль - 3ч.л;
- цукор - 2ст.л.
Додатково: оцет - 1ст.л. на 1л.б. 1ч.л. на 0,5. л.б.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Кілограм за копійки: чому українці масово відмовляються від огірків навіть після обвалу цін
"Посміхнувся й подав мені сухарики з мінералкою": Галич розповів, як вперше зустрів Скрябіна
Доля готує випробування: хто із знаків Зодіаку опиниться на порозі кардинальних змін
У Києві засікли легендарний Porsche 1979 року за пів мільйона: кажуть, він належить скандальному депутату
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса