Грибний сезон в розпалі. Сьогодні готуємо мариновані білі гриби за рецептом відомого грибника із Карпат. Це найвдалішй рецепт маринаду. З ним можна закручувати білі гриби, лисички, підпеньки, печериці, маслюки.

Білий гриб, якого ще називають королівським, відноситься до першої категорії, володіє великим вмістом вуглеводів, цинку, міді, йоду та здатністю стимулювати функцію травлення людини. Це не лише смачна, а й корисна грибна закуска на зиму, приготування якої не займе багато зусиль. Для того, щоб зберегти всі корисні речовини білих грибів надовго, їх сушать, або заморожують, проте, краще восени їх замаринувати,

Складники:

  • вода - 1л;
  • оцет - 50мл;
  • сіль - 3ч.л;
  • цукор - 2ст.л.

Додатково: оцет - 1ст.л. на 1л.б. 1ч.л. на 0,5. л.б.

Читайте також:

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Популярні новини зараз

"Довелося вбити тягу": Тіна Кароль відверто розповіла, чому вона самотня

Ніжні рибні котлетки з овочами: корисно, соковито і без краплі нудьги, рецепт

Таємниця бездоганних томатів: що городники додають по 10 грамів у відро і не розповідають сусідам

"Що за нісенітницю він несе?": Ігор Кондратюк різко висловився про спробу Віталія Козловського

Показати ще

Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса