Грибний сезон в розпалі. Сьогодні готуємо мариновані білі гриби за рецептом відомого грибника із Карпат. Це найвдалішй рецепт маринаду. З ним можна закручувати білі гриби, лисички, підпеньки, печериці, маслюки.

Білий гриб, якого ще називають королівським, відноситься до першої категорії, володіє великим вмістом вуглеводів, цинку, міді, йоду та здатністю стимулювати функцію травлення людини. Це не лише смачна, а й корисна грибна закуска на зиму, приготування якої не займе багато зусиль. Для того, щоб зберегти всі корисні речовини білих грибів надовго, їх сушать, або заморожують, проте, краще восени їх замаринувати,

Складники:

  • вода - 1л;
  • оцет - 50мл;
  • сіль - 3ч.л;
  • цукор - 2ст.л.

Додатково: оцет - 1ст.л. на 1л.б. 1ч.л. на 0,5. л.б.

Читайте також:

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Популярні новини зараз

Звільнення скандального ректора Бугрова: вже навіть Зеленський відповів на петицію

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Показати ще

Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса