Дане блюдо багате на вітамін C і аскорбіновою кислотою. Овочі містять в собі: калій, магній, фосфор. Також гарнір низькокалорійний. Загалом, одні плюси. І не забудемо про те, що зробити його можна в будь-який час року, та ще й не витративши багато грошей!

  • Білокачанна Капуста— 1 Штука
  • Морква— 2 Штуки
  • Ріпчаста Цибуля— 1 Штука
  • Помідори— 3 Штуки
  • Сіль— За Смаком
  • Kukrkuma— За Смаком
  • Паприка— За Смаком
  • Рослинна Олія— 4 Ст. Ложки
  • Чорний Мелений Перець— За Смаком
  • Лавровий Лист— 2 Штуки
  • Чорний Перець Горошком— 5 Штук
  • Зелень— 1 Пучок

Всі овочі миємо, які необхідно — чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву крупно натираємо, капусту тонко шаткуємо.

У розігріту сковороду вливаємо олію. Викладаємо в неї цибулю, - готуємо на середньому вогні до золотистого кольору.

У сковороду додаємо моркву, смажимо 4 хвилини, помішуючи. Далі перекладаємо капусту до овочів. Закриваємо кришку і починаємо гасити на повільному вогні. Якщо необхідно, додаємо трохи води.

Через 10 хвилин овочеву суміш перемішуємо і додаємо до неї лавровий лист з перцем горошком. Потім додаємо помідори і сіль, перець за смаком.

Не забувайте іноді помішувати страву!

Популярні новини зараз

Скільки коштує ранок по українськи: як змінилися ціни на каву, цукор та вершки

"Що за нісенітницю він несе?": Ігор Кондратюк різко висловився про спробу Віталія Козловського

Простий рецепт капустяних котлет із золотистою скоринкою та хрускотом: після цього і м'яса не потрібно

"Коли жарт боїться вкусити": Ірина Сопонару вперше висловилася про цензуру та скандали "Квартал 95"

Показати ще

Овочі готуватимуться близько 30 хвилин. Дрібно поріжте зелень, додайте її до страви, коли воно вже майже готове

Читайте також:

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса