Дане блюдо багате на вітамін C і аскорбіновою кислотою. Овочі містять в собі: калій, магній, фосфор. Також гарнір низькокалорійний. Загалом, одні плюси. І не забудемо про те, що зробити його можна в будь-який час року, та ще й не витративши багато грошей!
- Білокачанна Капуста— 1 Штука
- Морква— 2 Штуки
- Ріпчаста Цибуля— 1 Штука
- Помідори— 3 Штуки
- Сіль— За Смаком
- Kukrkuma— За Смаком
- Паприка— За Смаком
- Рослинна Олія— 4 Ст. Ложки
- Чорний Мелений Перець— За Смаком
- Лавровий Лист— 2 Штуки
- Чорний Перець Горошком— 5 Штук
- Зелень— 1 Пучок
Всі овочі миємо, які необхідно — чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву крупно натираємо, капусту тонко шаткуємо.
У розігріту сковороду вливаємо олію. Викладаємо в неї цибулю, - готуємо на середньому вогні до золотистого кольору.
У сковороду додаємо моркву, смажимо 4 хвилини, помішуючи. Далі перекладаємо капусту до овочів. Закриваємо кришку і починаємо гасити на повільному вогні. Якщо необхідно, додаємо трохи води.
Через 10 хвилин овочеву суміш перемішуємо і додаємо до неї лавровий лист з перцем горошком. Потім додаємо помідори і сіль, перець за смаком.
Не забувайте іноді помішувати страву!
Тисяча гривень до пенсії зайвою не буде: як пенсіонерам отримати додаткові виплати
Наступного року яблуні вродять рекордно: що потрібно зробити з деревами наприкінці листопада
Пенсії виростуть з 1 грудня: шукайте себе у списку
Прозоріше ви ще не готували: рецепт справжнього українського холодця з коропа
Овочі готуватимуться близько 30 хвилин. Дрібно поріжте зелень, додайте її до страви, коли воно вже майже готове
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса