Повномасштабне вторгнення Росії до України порушило сон багатьох. Особливо страждають діти, які частково усвідомлюють те, що відбувається, і бачать страх на обличчях батьків. Такі діти часто не можуть заснути, переживаючи чи перебуваючи під враженням від побаченого.

Elle.ua надав список мобільних програм, які допоможуть заснути.

Headspace

Одне з найпопулярніших у своїй категорії. Розробники стверджують, що програма допомагає у формуванні корисних звичок і підтримує ментальне здоров'я. Headspace пропонує різні програми відповідно до заданих цілей: заспокоїтися, зменшити тривогу або покращити сон. Базовий пакет містить 10 міні-уроків з основ медитації. Додаток також має колекцію з розслаблюючою музикою.

Calm

У додатку є заспокійливі звуки природи, які підійдуть для сну та медитації. Середня тривалість треку – від трьох до 25 хвилин. Також є лекції від психологів та лікарів про здоров'я.

Популярні новини зараз

Іраклі Макацарія з "Холостяк-6" знову стане батьком: Ліза Чічуа не здається

Тепер ТЦК знайде кожного? Як "відстежуватимуть"

Українці заплатять величезні штрафи за Київстрар, lifecell та Vodafone

Отримають доплату у жовтні: хто з пенсіонерів може розраховувати на підвищену виплату

Показати ще

Sleepo

Програма працює без активного інтернету. Sleepo сприяє боротьбі з безсонням та релаксації. У добірці програми можна знайти розслаблюючі звуки природи, води та міста. Є функція створення власних мелодії.

BetterMe Mental Health

Українська програма. У функціях є ознайомлення з дихальними вправами, медитації для сну та релаксації та курси боротьби з тривожністю та стресом.

Smiling Mind

Підходить як для дорослих, так і для дітей віком від 7 років. За допомогою додаток можна медитувати та опановувати свої емоції.

Читайте також: