Те саме стосується і хлопчиків. Вони полюбляють приміряти татові краватки, стильні піджаки. Часто такі діти виростають у підлітків, які продовжують носити речі своїх батьків.

Частково це через погане фінансове становище сім'ї. Іноді це продиктовано модою. Але так чи інакше, а експерти не рекомендують носити одяг своїх батьків. Докладніше про це повідомляє сайт Телеграф.

Езотерики впевнені, що будь-який одяг несе енергетику свого власника. Тому дуже небезпечно одягати чужий одяг, щоб не запозичити долю іншої людини. Здорово, якщо ця людина була щасливою або досягла величезних висот у своєму житті, тоді, зрозуміло, можна піти проти правил і скористатися шансом на успіх. Щодо батьків, то діти повинні розуміти, чи є щасливі речі в гардеробі у них. Тоді так, такі предмети гардероби носити можна. А якщо батьки самі по собі не досягли нічого значущого в глобальному сенсі, чи хворіють, або є нещасними людьми, їх одяг категорично заборонено носити. Те саме стосується секонд-хенду. Там зовсім ніхто не знає, що трапилося з попереднім власником одягу, можливо його навіть немає в живих. Таким чином ми купуємо кота в мішку, можливо навіть з потойбічним душком.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще