Проте специфіка таких супів трохи проблематична в приготуванні. Це зовсім не звичайний суп, коли всі інгредієнти закинув у каструлю і пішов дивитись серіал. Над крем-супом треба попрацювати, адже хтось не працює, то й не їсть.
Рецепт опублікував іменитий український кухар Микола Люлько.
Для шикарного осіннього крем-супу з гарбуза нам знадобиться:
Гарбуз 700 г 
Картопля 150 г 
Морква 220 г 
Цибуля ріпчаста 170 г 
Корінь імбиру 25 г 
Часник 15 г 
Апельсин 1 шт. 
Молоко 1 л 
Сіль 10 г 
Куркума 1 ч. л
Чистимо гарбуз, нарізаємо на кубики, укладаємо на деку, злегка поливаємо олією і відправляємо в духовку. Нарізаємо цибулю, картоплю та моркву на кубики і обсмажуємо на сковороді. Туди ж додаємо часник. По суті, все можна нарізати у фрівольному порядку, адже наприкінці на нас чекає він – блендер!
Після обсмажування овочів до золотистого кольору, перекладаємо овочі в посуд для тушкування, туди ж додаємо гарбуз, заливаємо молоком, додаємо всі спеції, що залишилися, і цедру апельсина. Злегка все тушкуємо, потім виливаємо в блендер і ретельно збиваємо. Після цього суп необхідно процідити через сито, щоб досягти рівномірної консистенції. І вуаля – крем-суп із гарбуза готовий.
Читайте також:
Велика реформа пенсій в Україні: як зміниться життя пенсіонерів
Довідки за $20 000: центральна ВЛК розпочала полювання на ухилянтів із фальшивими діагнозами
Ніч, коли бажання збуваються самі: таємні ритуали Велесової ночі, про які мовчали відьми
"Ой, Світлано…": Максим Галкін заговорив українською, поки Лобода мовчить
