Серед людей, які шукали притулок в інших країнах, тікаючи від військової агресії Росії на території України, опинилася співачка Тоня Матвієнко.

Докладніше про це інформує сайт ТСН.

Зазначається, що музична виконавиця Тоня Матвієнко разом із молодшою ​​дочкою Ніною поїхала до Великобританії. Там співачка оформила допомогу для військових емігрантів з України. Щомісяця українська знаменитість отримує 620 фунтів стерлінгів. Проте Матвієнко наголосила, що ці гроші вона не витрачає, а збирає для повернення додому. Співачка уточнила, що рівень життя в Британії трохи інший, продукти харчування, одяг, і багато послуг коштують набагато дорожче, ніж в Україні. При цьому Матвієнко уточнила, що має невеликий дохід у гривнях, тому витрачає вона гривні, а гроші з допомоги копить.

Також Тоня наголосила, що грошей їм із дочкою вистачає. Витрачає вони тільки на їжу та бензин, до того ж машину надали їм безкоштовно. А решту грошей вдається відкласти.

Варто зазначити, що нещодавно президент України Володимир Зеленський нагородив Тоню Матвієнко нагородою «Заслужений артист України», про що радісно оголосила знаменитість своїм шанувальникам. До речі, указ президента був підписаний ще 2021 року, але забрати нагороду не вдавалося.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Показати ще