Як варити гриби
Зібрані в лісах і підлісках гриби можуть містити не найкорисніші речовини, особливо якщо росли не так далеко від дороги, тому варто їх добре очистити і обов'язково злити першу воду. І особливо це важливо зробити, якщо купили гриби з рук грибників. У такому разі ви не можете бути впевненими, де їх збирала людина і краще при варінні злити першу воду і навіть другу. Зайвим не буде.
Що можна зробити з грибним бульйоном
На його основі готується дуже багато смачних, корисних супів, борщів. Відмінно поєднується грибний смак із овочами, квасолею, перлівкою, сочевицею, в результаті виходить ароматний і ситний суп. Часто професійні кухарі воліють комбінувати м'ясний або курячий бульйон із грибами.
Також любителі оригінальних рецептів пробують поєднувати грибні смакові нотки з вершковим сиром, до бульйону додають плавлений сирок і вже на такій основі варять супи. Щоб перша страва вийшла ще більш пікантною, кладуть спеції, приправи, подрібнений часник.
Читайте також:
Субсидійний бумеранг: українців змушують віддати гроші назад - у ПФУ пояснили, чому так станеться
Заберуть гроші? Ощадбанк зробив термінову заяву для клієнтів: хто має бігти у відділення до жовтня
Курка з цвітною капустою під сирною скоринкою: швидкий рецепт вечері в духовці
"Terra incognita": Ксенія Мішина шокувала фанів новою професією, на яку ніхто не очікував
Старовинний рецепт маслюків у томаті: крута страва в грибний сезон. Пальчики оближеш
Як приготувати печериці на сковорідці з|із| додаванням яйця. Рецепт