Так, у вівторок, 4 жовтня, в етері всеукраїнського телемарафону "Єдині новини" стався неймовірного масштабу конфуз. Просто під час трансляції, прямо на столі у ведучих випорожнилося щеня на прізвисько Пуговка.

Собачка тільки з'явилася у кадрі, і практично одразу розставила усі крапки над і. Хазяйка цуценя прийшла в ефір програми, щоб розповісти, як складно тваринам під час війни, і знайти заодно Пуговці нового господаря. Так песик вирішив, що словами всього не розповісти, і показав.

Скріншот з YouTube

До речі, в мережі Пуговка одразу стала зіркою. Особливо її жест був доречний у контексті події навколо висловів Ілона Маска, який у своєму Twitter написав, що Україна має віддати Крим Росії. Неймовірного масштабу скандал зчинився в мережі, і навіть офіційні представники української та європейської влади включилися до обговорення, включаючи президента України Володимира Зеленського.

І ось щеня Пуговка за всіх сказало відразу, що думає про ситуацію в цілому. Вийшло своєрідне «фігурне» послання диктатору Путіну, який отримає швидше Пуговчин «виріб», ніж хоч метр української землі.

Відео з пригодою щеняти дивіться нижче:

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Читайте також: