На дворі жовтень, а значить справа наближається до зимових холодів, і настав час підготувати комори. Огірочки, помідори, лечо, аджики, різні соління та мариновані фрукти – це все справжні господині вже запасли. А що ж робити іншим? А для решти залишилася капуста.
Найпопулярніший зимовий рецепт капусти – це квашена капуста. У кожної господині свій рецепт цієї страви, проте загалом особливості продукту та його властивості залишаються ідентичними.
Один смачний рецепт опубліковано на YouTube-каналі «Наші бесаги – їжа та рецепти».
Для приготування цієї страви нам знадобиться таке.
Насправді рецепт дуже простий. Шинкуємо капусту, на 1 порцію приблизно 2,5 кг, її присипаємо кількома горстями моркви, пару лаврових листів, 50 г солі, і все це перемішуємо між собою. Після того укладаємо або у відро емальоване, або дерев'яне, і притискаємо. І так у кілька шарів, доки є капуста та морква. Після цього капусту у відрі накриваємо тарілкою, притискаємо каменем. Чекаємо щонайменше 2 тижні, періодично перевіряючи. І ось, через 2 тижні страва готова.
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Читайте також: