Українці за весь час повномасштабних військових дій підтримували свій моральний стан тим, що дуже багато жартували. Жартували на тему, як російські військові крадуть елементарні побутові предмети з будинків українців, жартували про те, як вони поводяться і що роблять. Але самі росіяни не залишають іншого виходу і дають безліч приводів для знущань.

Так, наприклад, у мережі гуляє відео, на якому працівник військкомату проліз у закритий під'їзд через кватирку, щоб вручити повістку призовникам. Про це повідомляє сайт Цензор.НЕТ.

Відео було знято камерою відеоспостереження в одній із парадних звичайних російських будинків. Відразу стає зрозуміло, що під'їзд закритий зсередини, і військові з військкомату не можуть потрапити усередину, щоб вручити повістку на адресу. Очевидно, що з усієї групи співробітників обрали найхудішого і найспортивнішого хлопця, який успішно заліз через кватирку в під'їзд і відчинив двері решті співробітників. І так представникам військового комісаріату вдалося провести успішну облаву на квартири призовників.

Розумом Росію не зрозуміти. Та й не треба. Росія та Україна – це дві прямі, які ніколи не перетнуться.

Читайте також:

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще