Нарізаємо цибулю кубиками, не надто дрібно та не надто крупно.
Щоб нарізати цибулю без сліз, перед чищенням потрібно покласти цибулину в холодну воду на кілька хвилин. А при чищенні цибулі періодично змочувати холодною водою і сам ніж.
Перекладаємо нарізану цибулю в сито і заливаємо окропом.
Трохи перемішуємо та залишаємо на кілька хвилин – це робиться для того, щоб із цибулі пішла зайва гіркота.
Нарізаємо зелень. У цій страві дуже підходить кріп, але можна замінити і на петрушку чи іншу зелень.
Добре все перемішуємо, щоб зелень поступово розподілилася. Висипаємо борошно, у мене звичайне, але можна використовувати і цільнозернове і кукурудзяне - теж виходить дуже смачно. Додаємо чорний мелений перець та сіль за смаком.
Різке похолодання та небезпечна погода: аномальну спеку замінять зливи з грозами
Ось і все: тепер мобілізація може торкнутися навіть тих, хто виїхав – що чекає біженців
"Краще дайте Україні зброї": Лайма Вайкуле емоційно звернулася до світу зі сцени свого фестивалю
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Повинна вийде маса, що нагадує фарш. Поки сковорода нагрівається, формуємо з отриманого фаршу цибулі невеликі котлети.
Тепер котлети викладаємо на сковороду та обсмажуємо на середньому вогні з двох боків. Намагайтеся робити це так, щоб котлети не розвалювалися.