Дочка третього українського президента Віктора Ющенка, багатодітна мати Віталіна Ющенка 10 квітня в Instagram повідомила, що її 17-річний син Віктор на 40-й день війни виїхав з України і донедавна перебував у Торонто (Канада).

"З початку війни до 40-го дня ми з дітьми залишалися вдома. Я допомагала та допомагаю Києву разом із волонтерською організацією Ukraine Alive 2022, яка була створена в перший день війни. Мої діти також робили велику роботу, вони були зібрані, слухняні, дотримувалися всі домовленості та молилися разом зі мною за всіх, хто не міг виїхати з окупованих міст”, – написала вона.

За словами дочки Ющенка, після звільнення Києва та Київської області від російських окупантів вона задумалася про те, куди надходитиме її син-одинадцятикласник. Віталіна Ющенко наголосила, що до війни він планував навчатися в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

"Друзі моїх батьків з Канади, з якими нас пов'язує давня дружба, запропонували Віктору прилетіти до Торонто на навчання. Звичайно, ми довго не думали, сіли втрьох у машину та поїхали до Відня, щоб відправити Віктора на навчання. Віктор уже у Торонто! Дякую! рідним людям за допомогу та підтримку у ці важкі для кожної української родини дні. Ваша гостинність, турбота та любов – це безцінно! Ми з Віктором це пам'ятатимемо завжди", – повідомила Віталіна Ющенко.


Однак щось пішло не за планом. І 20 вересня Віталіна в Instagram повідомила, що її 17-річний син Віктор Ющенко – молодший повернувся з Канади до України та навчатиметься у Київському національному університеті імені Шевченка.

Читайте також:

Увійде в історію: генсеком НАТО може стати чиновниця з українським корінням

Директор ЦРУ: Путін зазнав аварії, він заплатить дуже високу ціну

Популярні новини зараз

Олег Винник почав захищати цю популярну мову: "Не має меж"

Вінегрет за новим рецептом: легендарний салат без горошку, готуватимете так завжди

Раміна Есхакзай сказала, в якому разі піде добровольців до ЗСУ: "Готові відповідати за слова?"

Наталя Могилевська залишила дітей і поставила українцям важке запитання: "Разом і поплачемо, і порадіємо”

Показати ще

"Там все дуже погано": Арестович розповів про стан Путіна